Nyheter

Foto: Torstein Bøe, NTB scanpix

Nokas skifter navn og flytter hovedkontor

Nokas, som frem til 2010 var Vakt Service, får nytt navn. Unntaket er kontanthåndteringen som fortsatt skal hete Nokas. I nærmeste fremtid flyttes virksomhetens hovedkontor bort fra Tønsberg hvor gründerbedriften så dagens lys i 1987.

Publisert Sist oppdatert

Det melder nettsiden Aktuell Sikkerhet.

Det er det nye styret i Nokas som har foreslått endringene overfor selskapets generalforsamling. Hovedkontoret blir i fremtiden liggende i Nokas-bygget på Brobekk i Oslo, hvor den nye konsernledelsen er lokalisert til daglig. Den endelige avgjørelsen om både flytting og navneendring, er etter det Aktuell Sikkerhet erfarer kun som en formalitet å regne – da det ligger i kortene at forslaget har et flertall bak seg.

Det nye navnet på vakt- og teknikkdelen blir Avarn Security. Dette er identisk med navnet på den svenske og finske virksomheten som Nokas for en tid tilbake kjøpte av Sector Alarm-eier Jørgen Dahl. Som deloppgjør fikk Dahl cirka 25 prosent eierandel i Nokas. Samtidig ble tidligere Securitas-sjef Amund Skarholt, som blant annet har og har hatt styre-tilhørighet til selskaper i Sector-systemet, styreleder i Nokas.

Powered by Labrador CMS