Kjedenytt

Konsernsjef Runar Hollevik i Norgesgruppen og ferskvareansvarlig Ane Eriksen Lierhagen på Meny Skøyen.

Norgesgruppen fortsetter å øke

Driftsinntektene til Norgesgruppen lå på 43,8 milliarder det første halvår i år. Det er en økning på 2,5 prosent. Resultatet er også bedre enn fjoråret.

Publisert Sist oppdatert
– Et tøft marked der alle vil inn preges av lav vekst, og vi er derfor veldig fornøyd med en vekst som er ett prosent høyere enn markedsveksten, sier konsernsjef Runar Hollevik.

– Vi får god effekt av de investeringene som er gjennomført for mer effektiv drift, og lønnsomheten styrkes samtidig med at vi gir kundene billigere og bedre handleopplevelser.

Driftsinntektene økte med 2,5 prosent, mens driftsresultatet inkludert ned- og avskrivninger endte på 1,8 milliarder i første halvår i år. Det er en økning fra 1,6 milliarder i samme periode i fjor.

Ifølge halvårsrapporten er det spesielt Meny som står for den største veksten, med en vekst på 3,2 prosent sammenlignet med første halvår i fjor.

– Kiwi fortsetter den gode utviklingen i markedet. Både Kiwi og Spar har etablert flere nye butikker siste år. Joker har en liten nedgang i antall butikker, men opprettholder sin solide posisjon i markedet, heter det i rapporten.

Powered by Labrador CMS