Nyheter

Foto: Gorm Kallestad, NTB scanpix

Ny programserie om grillmat på Matkanalen og Snapchat

Publisert Sist oppdatert

På onsdag ble en ny programserie om grillmat lansert på Matkanalen og Snapchat.

Matkanalen serverer matprogrammer til foodies i alle aldre på TV og i sosiale medier. Nå har kanalen fått en egen programserie for grillmat. Hver onsdag og lørdag i juni, juli og august vil Hanne-Lene Dahlgren, forfatter av En skikkelig digg kokebokog Bård Greni, kjent fra blant annet TV-programmet Fingrene av fatet, friste oss til å grille mer.

– Grillen er et fantastisk samlingssted og bringer matglede til uteplassen, men vi glemmer ofte at grønnsaker, sopp, frukt og brød også kan grilles. Ved å løfte frem grønnsaker på grillen, får de en helt annen smak og konsistens, og det gir rett og slett en herlig opplevelse, sier Hanne-Lene Dahlgren i en pressemelding.

Mens Hanne-Lene skal lære bort sine beste triks for å lage enkel – men god – vegetarmat til travle familier, skal Bård presentere kjøttbaserte retter bedre egnet til helgegrilling. Spekteret av retter vil strekke seg fra Portobellotaco og Halloumisalat med grillet vannmelon og asparges, til pulled pork og ørret på planke.

– Jeg har ikke grillet så veldig mye i mitt liv, rett og slett fordi jeg synes det har vært vanskelig å få et godt resultat. Nå som jeg har fått bruke en Weber-grill skjønner jeg hvor lett det kan være å regulere temperatur og å få et knallbra resultat. Nå blir det mye grilling fremover, sier Hanne-Lene.

Powered by Labrador CMS