Annonse
Plantebasert kost øker i popularitet, og med de nye bevilgningene styrker vi forskningen for forskningen for å finne alternativ til soya som kan dyrkes i Norge. Foto: Joe Urruita, Nofima

Nye satsinger på matforskningsfabrikken

Matpiloten, som er det offisielle navnet på forskningsanleggene, er arena for forskning, innovasjon, produktutvikling, kurs, nettverk og undervisning.

– Vi er virkelige glade over beskjeden om at Matpiloten på Campus Ås har fått finansiering til en helt nødvendig oppgradering. Dette setter oss i stand til å forske og undervise på fremtidens løsninger for produksjon av bærekraftig og trygg mat som smaker godt, sier Siv Skeie, professor ved NMBU.

Store endringer

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse