Annonse
Fra venstre: Spesialitet-fagsjef Marit Strand, Anna Karine Marstein fra Underdal stølsysteri, Erik Lien fra Rørosbakern, adm.dir. Emil Rognstad Østenfor og markedssjef Jaroslava Juricova-Olsen fra Salma og statssekretær Ingvild Ofte Arntsen i Landbruks- og matdepartementet. Foto: Matmerk

Nye spesialiteter på lokalmat-topplaget

Geitoster fra Undredal Stølysteri, kjeks fra Rørosbakern og lettrøkt laks fra Salma har alle blitt godkjent av Spesialitet-fagjuryen. 

Stolte matprodusenter ble fredag klappet opp på scenen under et Matstreif-arrangement i Oslo. Der fikk de overrakt sine Spesialitet-merker av statssekretær Ingvild Ofte Arntsen.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse