Leverandørnytt

Foto: Renate Torseth

Orkla utvider satsingen på netthandel

For første gang inngår Orkla et samarbeid med den europeiske netthandelsgiganten Zalando. Det er Pierre Roberts Jenny Skavlan-kolleksjon som rulles ut for salg i Sverige og Finland.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har inngått et partnersamarbeid med Zalando. Det vil si at vi selger produktene våre på deres markedsplass, og at Zalando tar seg av betaling, leveranse og så videre. I en partnerskapsmodell har man en mer aktiv rolle enn om man er leverandør. Vi ser på dette som en test og skal bruke tiden fremover på å lære så mye som mulig, sier Alice de Lange Bergmann, som er Key Account Manager for New Business i Pierre Robert Group til nettsiden Kampanje.

I tillegg til egen nettbutikk og partnerskapet med Zalando, selges merket også gjennom nettbutikken Villoid, skriver Kampanje.

– Partnerskapet med Zalando er en pilot, og løsningen som vi benytter distribuerer kun til Sverige og Finland. Vi håper de utvider sin løsning til også å gjelde Norge, sier Enger.

Foreløpig er det også bare deler av Jenny Skavlan-kolleksjonen som er gjort tilgjengelig i nettbutikken. Hvis dette fungerer, er Orkla interessert i å distribuere en større den av sortimentet.

Powered by Labrador CMS