Nyheter

På søndag inviterte Tine og Cecilie Skog til søppeldugnad

På søndag ble hele Norge invitert ut på tur for å plukke søppel land og strand rundt. Målet var å kombinere den urnorske søndagsturen med å plukke søppel: legg ut på tur og ta søpla du finner på veien med hjem igjen. Dugnaden har fått navnet Tur Med Retur.

Publisert Sist oppdatert
– Det er mulig det ikke er mer søppel i naturen enn før, men nå ser jeg det. Overalt. Derfor var jeg aldri i tvil om jeg ville være med Tine på denne viktige dugnaden. Jeg vil veldig gjerne bruke min kraft til å inspirere folk ut på tur -og retur med søppel som har havnet på avveie. Det er så lett, hvis vi gjør dette hver er gang vi går på tur, klarer vi å holde Norge rent. Sammen, sier Cecilie Skog

Tines mål er at all emballasje skal lages av 100 prosent fornybare råvarer innen 2023. Både melkekartongene og flere andre produkter er laget av fornybar kartong og bioplast, men selskapet ønsker å gå enda lenger.

– Selv om emballasje er laget av fornybart materiale hører den ikke hjemme i naturen. Søppel er søppel og hører hjemme i søppelkassa. Vi ønsker å bidra til at ingen av Tines produkter havner i naturen, og tror flere blir med på laget når det kan kombineres med den urnorske søndagsturen, sier konsernsjef i Tine, Gunnar Hovland.

Powered by Labrador CMS