Kjedenytt

Etter 15 års utlendighet er Knut Faremo tilbake i norsk dagligvarebransje. Onsdag åpnet han landets første Picard-butikk.

Picard åpnet i Oslo

Med både Frankrikes ambassadør til Norge og den franske Picard-sjefen på plass, åpnet Picard sitt første norske utsalgssted onsdag morgen.

Publisert Sist oppdatert

Det skjedde i Niels Juels gate på Frogner, bare et steinkast unna den franske skolen i Oslo. Så var da også innslaget av franske kunder usedvanlig høyt de første timene etter at snoren ble klippet.

– Jeg er kjempeglad for at Picard kommer til Norge. Jeg kjenner dem godt fra Frankrike, og de har veldig mange gode produkter. Jeg blir helt klart fast kunde her, sier franske Anne Defrene, som er bosatt bare fem minutters spasertur unna.

Picard satser på delikate, fryste matvarer i premiumsegmentet, og bak satsingen står dagligvarenestor Knut Faremo og sønnene Gael og Yann. Fra før eier de gjennom famileselskaet Migaya 9 Picard-butikker i Sverige, og har rettighetene for Picard i Finland og Danmark.

– Vi starter her på Frogner, og skal bruke tiden til å fintune sortimentet i samarbeid med kundene. Vi har valgt å begynne med 400 ulike produkter, men kan velge fra et sortiment på 1000 ulike varelinjer, sier Knut Faremo til Dagligvarehandelen.

Les full reportasje i neste ukes utgave av Dagligvarehandelen

Powered by Labrador CMS