Leverandørnytt

Prior-egg lanseres neste uke i Rema-butikker

– Dette er starten på et langsiktig samarbeid som har som mål å skape vekst for begge parter med kvalitetsegg fra den norske bonden, sier konserndirektør for salg, kategori og marked i Nortura, Harald Bjerknes.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg vil utrullingen av et helt nytt eggsortiment settes i gang, dette skal være klart i løpet av 2019.

– Vi ser frem til et langsiktig og godt samarbeid med Nortura. Rema 1000 har siden 2012 kun solgt egg fra frittgående høner og leveransene fra Nortura vil kun være frittgående. Med felles ambisjoner om å videreutvikle dyrevelferden i årene som kommer, blir det en spennende tid fremover, sier administrerende direktør Trond Bentestuen i Rema 1000.

Leveransene fra Rema 1000 vil tilsvare produksjon fra 100 eggprodusenter.

– Jeg er på vegne av Nortura både glad og stolt over å ha fått avtale som hovedleverandør til Rema 1000. Dette har vi fått til etter et godt lagspill i hele organisasjonen fra medlem til salg. Avtalen er svært viktig for Nortura og våre eggprodusenter. Vi har eggprodusenter over hele landet. For å kunne opprettholde en industristruktur og logistikk som gjør det mulig å ivareta en slik geografisk spredning er vi avhengig av en høy markedsandel i sluttmarkedet, sa Bjerknes da avtalen ble kjent i februar.

Powered by Labrador CMS