Nyheter

Reitangruppen mottar prisen som Norges nest beste arbeidsplass.

Reitangruppen nesten til topps i Great Place to Work

Publisert Sist oppdatert

Ansatte i Reitangruppen trives godt på jobb, og selskapet kom på andreplass i årets kåring av Great Place to Work.

– Jeg ønsker at alle i Reitangruppen skal ha det bra, derfor er jeg både stolt og glad når jeg registrerer at våre medarbeidere er glad i jobben sin. Det er vanskelig å lykkes om vi ikke er glad i det vi holder på med. I Reitangruppen unner og beundrer vi hverandres suksess og det tror jeg bidrar til at folk trives, sier colonialmajor Odd Reitan i en pressemelding.

Great Place to Work-kåringen avgjøres med en kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse som besvares anonymt av medarbeiderne.

– For oss er dette en fin bekreftelse på at vi har et arbeidsmiljø og en kultur preget av tillit og gode verdier. Når 98 prosent forteller at Reitangruppen er et flott sted å jobbe, så trives folk. Det er vi rett og slett veldig stolte av, sier HR- og kommunikasjonsdirektør Marit Sælid Johannessen i Reitan Convenience.

De fire siste årene har Reitangruppen mottatt en førsteplass og tre andreplasser. I årets undersøkelse er det serviceapparatet til Rema 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Northland, og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen for store arbeidsplasser i kategori 500 +.

Selv om Great Place to Work gjerne snakker om at de kårer «Norges beste arbeidsplasser», er ikke dette på noen måte et norgesmesterskap. Som du tdligere har lest i Dagligvarehandelen, betaler bedriftene for å bli vurdert, og det er følgelig et snevert utvalg bedrifter som danner grunnlag for kåringen.

Derimot kan analysen si noe om hvorvidt de ansatte trives på jobb, og det får Reitangruppen en god bekreftelse på her. Etter det Dagligvarehandelen erfarer, er Great Place to Work-rapportene svært grundige og basert på anerkjente metoder og analyseverktøy.

Powered by Labrador CMS