Nyheter

Region Vest er årets region i Rema 1000. Et stekt fellesskap og lidenskap for at butikkene skal lykkes trekkes frem som suksessfaktorer av regionsdirektør Arild Remme.

Rema kåret de beste

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld ble Rema Distribusjon Narvik kåret til årets distribunal, Rema 1000 Region Vest kåret til årets region og Kjeldsberg Kaffe kåret til årets leverandør til Rema.

Årets priser ble delt ut under utvidet ledermøte i Trondheim onsdag kveld.

Rema 1000 Region Vest er årets region i Rema

– Region Vest har over lang tid lagt ned en fantastisk innsats for at kjøpmennene i regionen skal lykkes. Årets region leverer på alle parametere og er en svært verdig vinner. Regionen jobber som et vinnerlag sammen med kjøpmenn. Gleden over å lykkes sammen viser den gode kulturen de har bygget i regionen, sier administrerende direktør Trond Bentestuen i Rema 1000 i Norge i en pressemelding.

Ledergruppa i Rema Distribusjon Narvik var lykkelige over å bli kåret til årets distribunal i 2018.

Rema Distribusjon Narvik er årets distribunal

Årets distribunal gikk i år til Rema Distribusjon Narvik som har lykkes med leverings- og servicegrad. Distribunalen leverer varer til butikker i de tre nordligste fylkene i Norge.

– Distribunalen er en verdig vinner. De har til tross for lange avstander og krevende ruter lykkes med å levere varer med høy presisjon til butikkene i Nord og Nordland. Konkurransen er hard, så dette er en stor prestasjon, sier administrerende direktør Beate Storsul i Rema Distribusjon.

Kjeldsberg kunne onsdag kveld juble over å ha blitt kåret til årets leverandør til Rema 1000 i 2018.

Kjeldsberg kaffe er årets leverandør

Rema stiller høye krav til leverandørene, både til pris, kvalitet på produkter og ansvarlig produksjon.

– Om årets vinner kan det sies at de har levert eksepsjonelt godt på hele forretningsideen. Gjennom å kun bruke sertifiserte kaffebønner, satsing på kvalitet, en vellykket rebranding og lave prispunkt til kunden har Kjeldsberg lykkes til de grader i Rema. Jeg er stolt av det målrettede arbeidet Kjeldsberg har lagt ned og at de lykkes, sier administrerende direktør Amund Fjørtoft i Rema Industrier.

Powered by Labrador CMS