Nyheter

Roger Karlsen overtar som adm. dir. i Macks Ølbryggeri AS. Foto: Mack

Roger Karlsen overtar som adm. dir. i Macks Ølbryggeri

Harald Bredrup har valgt å tre ut av rollen som administrerende direktør i Macks Ølbryggeri AS etter nesten 20 år i stillingen, og overlater nå roret til Roger Karlsen.

Publisert Sist oppdatert

Roger Karlsen er i dag kommersiell direktør i Mack. Han blir den syvende direktøren i Macks 142 års historie, og blir den første utenfor eierfamilien. Harald Bredrup fortsetter som daglig leder i morselskapet Ludwig Mack AS, og vil fortsette i selskapet med fokus på eierstrategi og prosjekter.

– Mack har i 2019 fullført de store utviklingsprosjektene i Nordkjosbotn, og det er lagt en god strategi for utviklingen fremover. Det siste året har alvorlig sykdom i nær familie krevd mye fokus, og Mack er i en situasjon som krever mer enn jeg kan gi nå. Jeg har jobbet tett med Roger i snart ti år, og er sikker på at han vil kunne gjøre en bedre jobb med å optimalisere og følge opp den daglige driften enn meg selv. Jeg tror også at selskapet fremover vil kunne utnytte min kompetanse og nettverk bedre i en friere rolle i strategi- og prosjektarbeid, sier Harald Bredrup.

Mack har over flere år hatt en god vekst nasjonalt, og gjort et grunnarbeid for vekst på eksport, som man nå ser de første resultatene av.

– Jeg er veldig glad for at styret valgte å satse på en intern kandidat til stillingen som leder for selskapet. Det betyr kontinuitet og fullt fokus videre på vår strategi, som selskapet har jobbet etter i lang tid. Vi har vært heldig å ha Harald som leder for selskapet gjennom en ekstremt krevende periode. Haralds visjoner, kompetanse, erfaring og personlighet har vært ubeskrivelig viktig for både meg personlig og for Macks utvikling. Mitt fokus vil være å skape en økonomisk utvikling som kan bevare Mack som et familie-eid og nordnorsk selskap videre. Nå har vi gjort store investeringer og skapt et grunnlag for vekst både nasjonalt og internasjonalt. Vi har en unik historie, beliggenhet og min visjon er vi skal bli en global eksklusiv merkevare, med et stolt og sterkt hjemmemarked, sier Roger Karlsen.

Powered by Labrador CMS