Annonse
Til hjelp: Butikksjef Kim Solberg hos Kiwi Fusdal og planogramsjef Svein Roger Viik i Findus mener det røde lastemerket er nyttig.
Last under: Alle kjeder skal ha lastemerket som er plassert i frysedisken. Et av Findus tips er å fylle varer opp til det røde lastemerket og ikke lenger.

– Ryddig frysedisk gir økt salg

– Vi har lastemerket for at produktene skal holde seg bedre, men også for at butikken ikke skal få store utgifter for havari. Vi ser stadig vekk butikker som ikke følger lastemerket, og det kan få konsekvenser, sier planogramsjef Svein Roger Viik i Findus.

Alle kjeder skal ha lastemerket som er plassert i frysedisken. Det røde merket kommer fra leverandørene. Ifølge Viik bør middager være samlet på ett sted i frysedisken, med tilbehør som grønnsaker og poteter i nærheten.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse