Nyheter

Semper gjør barnemathyllen grønnere

Interessen for vegetarisk mat øker betraktelig. Sifo sin rapport viste at fire av ti nordmenn byttet regelmessig ut noe av kjøttet med grønnsaker når de laget middag.

Publisert Sist oppdatert
I dag er det et stort fokus på å øke inntak av plantebasert mat i det norske kostholdet av hensyn til helsen, miljø/klima og dyrevelferd.

– Det all grunn til å tro at det er et markedspotensial for flere plantebaserte matretter i årene som kommer, også i barnemathylla, sier Annette Skodde Audretsch, produktsjef for barnemat hos Semper.

Når det gjelder vegetarmat til barn, opplever familier at tilbudet er for lite og det finnes et ønske om flere vegetariske retter. Det ønsker Semper å gjøre noe med og lanserer nå Vego Eko. Vego-serien gir foreldre muligheten til å velge vegetariske måltider til barna sine helt fra starten.

– Nå lanserer vi Vego Eko, et helt nytt utvalg av vegetariske og økologiske retter. Med den nye Vego-serien ønsker vi å løfte de vegetariske ingrediensene sammen med et moderne uttrykk av økologi. Den runde og gode smaken av falafel med couscous og tomater, krydret med koriander og spisskummen, er vanskelig å motstå, sier Skodde Audretsch.

Vego Eko lanseres i to varianter: Pastagrateng med brokkoli og purre fra åtte måneder & Falafel med couscous & tomatsaus fra ett år til en AUP på kr. 20,90/21,90.

Tilgjengelig i utvalgte Obs, Mega og Extra-butikker.

Powered by Labrador CMS