Nyheter

AFP PHOTO / SAUL LOEB

Starbucks Blonde Espresso lanseres i Norge

Publisert Sist oppdatert

På Starbucks i Norden kan du nå bestille en håndlaget drikke med valget mellom Signature Espresso eller Blonde Ekspresso. Blonde Espresso ble først lansert i Canada i 2016 og det var første gangen Starbucks introduserte en ny espresso inn i sitt sortiment på over 40 år, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Starbucks Blonde Espresso er en blend, hvor kaffebønnene kommer fra Latin-Amerika og Øst-Afrika. En sjelden kombinasjon med en myk og avrundet smak, balansert med kompleks syrlighet og sitrustoner. Resultatet, en fløyelsmyk men kraftfull espresso med mer koffeininnhold enn vår mørkbrente kaffe.

– Over en lengre periode har det vært stor etterspørsel etter en lysere kaffebønne i det norske markedet, og vi er derfor glade for at vi endelig kan tilby dette til våre kunder. Kaffen har den samme høye kvaliteten, med en lysere brennhetsgrad. Dog påvirker ikke dette smaken på kaffebønnene. De myke tonene har fortsatt et ”punch” av smak, sier Jan Abrahamsen, General Manager Starbucks Norge.

Alle kaffebønnene hos Starbucks, inkludert Blonde Espresso, er Fairtrade eller godkjent av vårt program C.A.F.E practises (Coffee And Farmer Equity) som sikrer en etisk, økonomisk og rettferdig handel. Programmet har svært høye krav som til enhver tid skal oppfylles.

Powered by Labrador CMS