KBS

Onsdag ettermiddag skal en transportør ha levert bensin i feil tank i Bunker Oil. Foto: Bunker Oil

Stasjon hadde bensin på dieseltanken

Publisert Sist oppdatert

35 bileiere har fått feil drivstoff på tanken. Nå forsøker Bunker Oil å spore opp bileierne. – Dette er veldig kritisk, sier driftssjef Anders Alm, skriver NRK.

Flere sjåfører fikk seg trolig en overraskelse da det viste seg at de hadde fylt bensin på dieselbilene sine hos Bunker Oil i Malmefjorden i Fræna onsdag kveld.

Det var Romsdals Budstikke som først meldte om saken.

– Dette er veldig kritisk. Vi er svært lei oss, det har skjedd en grov svikt i våre rutiner når det gjelder påfylling, sier Alm til avisa.

Feilen ble oppdaget onsdag kveld klokka 21. Da ble stasjonen umiddelbart stengt. Det er ikke første gang dette har skjedd på stasjonen i Malmefjorden. I 2015 fikk bilister problemer etter å ha fylt på stasjonen selv om de hadde brukt rett pumpe. Den gangen var det en teknisk svikt som var årsaken.

– Denne gangen er det bare å legge seg helt flat. Det har skjedd en glipp av han som leverte. Han fylte rett og slett bensin i dieseltanken.

Alm sier at ingen av bilistene skal bli lide noe økonomisk tap på grunn av dette og de bileierne som er sporet opp får nå bilene sine inn på verksted for å rense tankene.

Powered by Labrador CMS