KBS

Circle K Sandsli er én av tre stasjoner i Bergen som er blitt ombygget. F.v. salgssjef Linda T. Blindheim, Circle K Haukås-leder Sverre Borgen, butikksjef Espen Sedal fra Circle K Flesland og sjef for Circle K Sandsli, Josephine Holthe. Foto: Grim Moberg

Storsatsing på veimat i Bergen

Publisert Sist oppdatert

Forrige måned slapp Circle K løs sitt nye butikk- og matkonsept ved tre stasjoner i Bergen.

– Dette er første gang vi lanserer det nye konseptet ved så mange stasjoner i samme by i løpet av så kort tid. Bergen har et svært godt mattilbud i sentrum, og jeg er overbevist om at bergensere nå er klar for et matløft langs veien også, sier kategori- og markedsdirektør Ann Helen Våge i Circle K Norge.

Circle K Sandsli var den første stasjonen som lanserte det nye butikkonseptet i Vestlandets hovedstad. Circle K Flesland og Haukås ble også bygget om. Så langt har Circle K bygget om 27 butikker til det nye konseptet.

– Stasjonen får et restaurantpreg som inviterer kundene til å komme inn og sette seg ned. Samtidig kan vi friste med et enda bredere mattilbud og en helt ny butikk med flott interiør. Det er ingen tvil om at dette er et løft fos oss, sier leder Josephine Holthe i Circle K Sandsli.

Våge forteller at målet med butikkoppgraderingen er å levere et solid matløft.

– Vi ser en tydelig trend der stadig flere ønsker å spise sunnere og mer variert. Samtidig stiller vi også høyere krav til smaken. Disse realitetene har vi tatt innover oss når vi nå fornyer og forsterker mattilbudet i Bergen, sier Våge.

Hun forteller at de oppgraderte butikkene som allerede har utvidet mattilbudet med meksikanske retter, ferske salater og nysmurte sandwicher, opplever sterk vekst i matomsetningen.

– Kundene spiser stadig flere måltider på farten, samtidig som de har høyere forventninger til at maten skal komme raskt, smake godt og være sunn, sier Våge.

Powered by Labrador CMS