Nyheter

– Vi er stolte av å få samarbeide med FUS-barnehagene. De leverer kvalitet til over 13 000 barn og deres foresatte hver dag, og de kan forvente det samme av oss, sier Terje Døsrønningen, konserndirektør Salg Partner, ingrediens og nye kanaler i Tine.

Tine blir leverandør av mat til 187 FUS-barnehager

Publisert Sist oppdatert

På tirsdag signerte den landsdekkende FUS-kjeden kontrakt med Tine som totalleverandør for næringsmidler.

– Mat og drikke er et viktig satsningsområde for FUS-barnehagene. Vi ønsket en samarbeidspartner som kan levere god og sunn mat til alle våre 13.000 barn i hele landet, og Tine ble vårt førstevalg, sier daglig leder Laila Aarseth i FUS-barnehagene i en pressemelding, og fortsetter:

Terje Døsrønningen, konserndirektør Salg Partner, ingrediens og nye kanaler i Tine forteller at de har et sterkt fagmiljø innen ernæringen, og at de har utviklet et eget konsept som leverer på retningslinjene for mat og drikke i barnehagene.

– I tilbudsprosessen vektla vi spesielt vår rolle som både rådgiver og leverandør, sier Døsrønningen.

FUS-barnehagene vektla en helthetlig satsning på bærekraft da de inviterte leverandører til å levere tilbud. Kortreist mat, matsvinn og bærekraftig produksjon var alle temaer som ble berørt. Av hensyn til miljø og barnas sikkerhet var det også viktig å få «alt på en bil».

– For oss er det en trygghet å jobbe med en leverandør som kan tilby både kokker og kliniske ernæringsfysiologer i arbeidet med å utvikle en god meny. Foreldrene i FUS-barnehager kan være helt trygge på at barna får mat og drikke tilpasset deres individuelle behov, sier Aarseth, og fortsetter:

– Vi opplever at Tine tenker bærekraft i alle ledd, og når vi jobber med den yngste generasjonen er det selvsagt for oss.

Powered by Labrador CMS