Nyheter

Tine fotballskole  sparkes i gang over hele landet

Publisert Sist oppdatert

Tine og Norges Fotballforbund (NFF) har holdt Tine Fotballskole gående i 21 år. – Allerede før Tine Fotballskole 2019 sparkes i gang ser vi at vi går mot rekord i antall deltakere, sier André Paulsen i NFF i en pressemelding.

NFF og Tine regner med at mer enn 70.000 barn vil delta på årets Tine Fotballskole. NFF og Tine ønsker å løfte frem kosthold og ernæring som viktige elementer for årets deltakere. Samtidig er de opptatt av å øke andelen på både jentedeltakere og jentetrenere.

– Flere av klubbene arbeider godt med dette allerede og når målet om minst 40 prosent jenteandel, det gleder vi oss over, sier Paulsen.

Et av de største fokusområdene for fotballskolen er å bidra til å tilby sunn og variert mat til de barna. Tine ønsker å bidra til at utvalget i kiosken blir større og mer variert. For Tine er det viktig å bidra til at fotballskolen fortsetter å være et lavterskeltilbud med høy kvalitet.

– Vi er vårt samfunnsansvar bevisst, og Tine Fotballskoler, i samarbeid med de lokale klubbene, er på mange måter et flaggskip i å få barn og unge i aktivitet. Det skal det fortsette å være i årene fremover, med enda flere jenter i trenerrollen og på banen, sier sponsorsjef Ann-Kristin Syversen i Tine.

Powered by Labrador CMS