Nyheter

Cecilie Skog og Tur Med Retur.

Tine og Cecilie Skog sammen om nasjonal ryddedugnad

Målet er å kombinere søndagsturen med å plukke søppel: legg ut på tur og ta søpla du finner på veien med hjem igjen. Dugnaden har fått navnet Tur Med Retur og er endel av "Hold Høsten Ren"-uka.

Publisert Sist oppdatert

– I Tine jobber vi med bærekraft på mange områder og miljøsmart emballasje er ett av disse områdene. Samtidig vet vi at emballasjen vår kan havne på avveie. Det er aldri hyggelig å se et tomt yoghurtbeger i naturen. Vi må tørre å innrømme at vi er en del av problemet og bidra til å gjøre noe med det, sier konsernsjef Gunnar Hovland i Tine.


Selskapet har også fått Cecilie Skog med på laget. Cecilie regnes som en av verdens mest meritterte eventyrere og har besteget de fleste av verdens høyeste fjell.

– Den lille familien min har blitt veldig glad i skogen, vi prøver å gå inn i den så ofte som mulig. Den korteste veien til barnehagen, er å gå gjennom skogen. Den 1000 meter lange turen kan ta fra 20 min til en og en halv time, det kommer an på hva vi finner underveis. Da snøen smeltet bort i vår, dukket det ikke bare opp blåveis og hestehov. Men også søppel som har overvintret, sier Skog.

Cecilie forteller at jentene hennes plukker søppel med ene hånden og blomster med den andre.

– Det er mulig det ikke er mer søppel i naturen enn før, men nå ser jeg det. Overalt. Derfor var jeg aldri i tvil om jeg ville være med Tine på dugnaden. Jeg vil veldig gjerne bruke min kraft til å inspirere folk ut på tur -og retur med søppel som har havnet på avveie. Det er så lett, hvis vi gjør dette hver er gang vi går på tur, klarer vi å holde Norge rent. Sammen.

Tur Med Retur er en dugnad med mål om å inspirere alle til å plukke søppel når de er ute på tur. Tur Med Retur kan man gå på året rundt, og søndag 22. september inviterer Tine alle til en stor Tur Med Retur-dag over hele Norge.

Powered by Labrador CMS