KBS

Uno-X Forsyning inn som sponsor for det norske landslaget turn menn.

Uno-X Forsyning satser på landslaget turn menn

Publisert Sist oppdatert

Fra 1. juni gikk Uno-X Forsyning inn som sponsor for det norske landslaget turn menn gjennom en avtale gjennom Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF).

– Mestringsglede og prestasjonsutvikling er viktig for oss, og vi liker å la oss inspirere av tenkesettet i toppidrett. Nå realiserer vi drømmen om å samarbeide med turnlandslaget basert på et sterkt verdifelleskap og en livslang lidenskap for turn, sier daglig leder Alex Guindos i Uno-X Forsyning i en pressmelding.

Støtten fra Uno-X Forsyning blir en viktig bidragsyter i satsning på landslangssenteret og landslaget, mener landslagssjef Gabriel Negru.

– Det nærmer seg kvalifisering til OL 2020 og med bidraget fra Uno-X Forsyning kan vi satse enda sterkere, både individuelt og som lag, enn det vi gjør nå.

NGTF startet toppidrettssatsningen i turn menn i 2006, og forbundet fornøyd med avtalen

– En sponsoravtale med en så seriøs partner som Uno-X Forsyning vil gi betydelige bidrag til satsningen på turn menn landslaget. Turn er en ekstremt krevende idrett, men målet om prestasjoner i OL ligger fast, sier generalsekretær Øistein Leren i NGTF, og forteller at turn er ikke bortskjemt med avtaler.

Powered by Labrador CMS