KBS

Vegetar-Happy Meal hos McDonald’s

Publisert Sist oppdatert

For første gang kan man få en vegetar-Happy Meal på McDonald’s i Norge. Restaurantkjeden utvider i mars sitt sortiment, og lanserer flere alternativer til de som ønsker å spise mindre kjøtt.

– Vi ønsker å gi kundene våre et best mulig utvalg, og ikke minst lytte til deres ønsker og behov. Vi vet at mange har ønsket seg flere vegetaralternativer så vi er veldig fornøyde med at vi har kunnet møte ønskene med kjøttfri variant av klassikeren McFeast og helt nye vegetarnuggets. McFeast kan man også få med kylling, noe som gjør at vi gir gjestene våre en større valgfrihet på valg av protein, sier Senior Marketing Manager Mari Husby i Food Folk Norge i en pressemelding.

De nye vegetarnuggetsene er laget av kikerter, potet, gulrot, blomkål, brokkoli, mais, løk og rispanering. Vegetarnuggets tilbys i Happy Meal, som snacking produkt og som en 9 pk meny.

– Vi er opptatt av å lytte til kundene våre og tilby produkter som passer til alle, blant annet ved å gi mer variasjon på valg av protein. Ved å lansere vegetarnuggets i Happy Meal gir vi vegetariske alternativer til de yngste også. Bakgrunnen for at man velger en slik meny kan være flere, noe ønsker å redusere eller kutte inntaket av kjøtt, mens andre ser verdien av å få i barna litt mer grønnsaker, sier Husby.

McDonald’s tilgjengeliggjør samtlige vegetar-alternativer på alle sine restauranter.

– Vi fikk svært positive tilbakemeldinger fra vegetarianere og andre som ønsker å spise mindre kjøtt da Veggie McSpice rullet ut. Alle har forskjellige grunner til at de ønsker et vegetartilbud, og vi er veldig glade for at alle restaurantene nå gjør det mulig å tilfredsstille alle våre kunder, forteller Husby.

Powered by Labrador CMS