Nyheter

Foto: Frank May / NTB scanpix

W.B. Samson endrer brødsortimentet

Publisert Sist oppdatert

Det 125 år gamle bakeriet ruller i disse dager ut nytt brødsortiment. Sortimentet slankes men brødene får en tydeligere profil og alle skal modnes i egne skap.

Det melder Bakeri.

Bakeriet W.B. Samson har vært i en endringsprosess siste år. Reseptene på brød er oppdatert og oppgradert, samt at det er installert nye thermo-oljeovner og modningsskap.

– Vi fyller jo 125 år i år, så det er et godt år å gjøre noen endringer i. Den største endringen er at vi skal bake brød på en ny måte. Det blir håndoppslag på alt og deigene skal ligge i modningsskap i 12-15 timer. Brødene kommer til å både bli og se bedre ut, sier Per Christian Samson som er daglig leder for bakeridriften.

Brødsortimentet skal trimmes fra 18 til 9 typer brød.

Powered by Labrador CMS