Annonse
Her overrekker Line Verndal fra Matkanalen (t.v.) Matspire-prisen til Jon Ragnvald og Hanne-Cecilie Sporsheim fra Juviksild. T.h.: Nina Sundqvist, adm.dir. i Matmerk. Foto: Bitmap, Det norske måltid

Årets Matspire-pris til Juviksild

– Sild har vært en viktig del av norsk kosthold i flere hundre år, men er dessverre litt glemt hos forbrukere. Dere gjør renessanse av havets sølv.

Det sa administrerende direktør i Matmerk, Nina Sundqvist, da hun og Line Verndal fra Matkanalen utropte «Juviksild Kryddersildfilet søt & spiseklar original» fra Juvikprodukt til vinner av Årets Matspire-pris 2019.

Utdelingen skjedde under finalen i Det Norske Måltid i Stavanger.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse