Arbeidsliv

Butikksjefen og de andre ansatte jublet like høyt som Maria (i front) da seieren var et faktum.

Maria er Årets butikkmedarbeider

Maria Senhaji Andersen ved Kiwi Hegdehaugsveien i Oslo er kåret til Årets butikkmedarbeider 2020 i Oslo-regionen.

Publisert Sist oppdatert

– Nei, er det sant! var alt Maria rakk å si før gledestårene trillet.

Tirsdag ettermiddag troppet juryen fra dagligvaregruppen i Oslo Handelsstands Forening opp i butikken og overrasket Maria med nyheten om seieren. Det vanket både blomster og gavesjekker – i tillegg til en hel masse heder og ære.

– Maria vinner på grunn av sitt store smil, sin gode kontakt med kundene, og ikke minst skaper hun en veldig god kultur i butikken. Hun er også en effektiv dame som ikke er redd for å ta i et tak, med fokus på resultater og kollegers ve og vel, sier juryleder Claus Eriksen.

– Vi er stolte i Oslo Handelsstands Forening over å gi denne prisen til Maria, som en fantastisk representant for dagligvarebransjen i osloregionen, legger han til, før Dagligvarehandelen stiller henne det obligatoriske spørsmålet:

– Hva føler du nå?

– Jeg er helt overveldet, det er bare fryd og glede! Jeg har vært så nervøs, og har knapt sovet de siste nettene, medgir Maria, som nå bare er et eneste stort smil.

Det var avtroppende butikksjef Ingebjørg Grande som nominerte Maria til prisen. I nominasjonen skrev hun blant annet at Maria er en solstråle som yter kundeservice hver eneste dag. Etter bare et halvt år i jobben ble hun forfremmet til teamleder, og hun streber hver eneste vakt etter å levere en strøken butikk for kundene – og kollegaene som kommer på neste skift. Hun strekker strikken langt for å stille opp for sine kollegaer, og hun bidrar ekstremt mye til fellesskapet; blant annet baker hun kake hver fredag for å samle kollegaer på arbeidsplassen.

– Hun er et forbilde uten like og fortjener virkelig å vinne årets butikkmedarbeider, fastslår Grande.

På pallen kom også Håkon Strand hos Obs Rygge, samt Elena Simeonova hos Mega Kolbotn.

– Vi har over 700 butikker i foreningen, og fikk inn veldig mange søknader. Så plukket vi ut etter en grundig vurdering tre finalister, som alle har fått besøk av jurymedlemmene som har vært mystery shoppere, forteller Claus Eriksen.

Les alt om kåringen i neste ukes papiravis!

Powered by Labrador CMS