Nyheter

Solo og Idol jakter på den nye Solo-stemmen

På mandag starter Idol 2020 på TV2, og i år har Idol og Solo inngått et samarbeid. Parallelt med Idol-sendingene jakter Idol og Solo på den nye stemmen til å synge Solo-låta «I go Solo».

Publisert Sist oppdatert

Solo er på jakt etter en person som er minst 16 år, er musikalsk og liker å lage sin egen vri på låter. Uansett hvilken sjanger vedkommende er god på, om han eller hun spiller i band eller alene så ønsker solo en tolkning av Solo-låten.

– Vi er utrolig spente på hvilke bidrag som vil komme inn til konkurransen. Det er så mange dyktige artister og band her i landet, og jeg er sikker på at vi får mange både originale og fengende bidrag og en flott versjon som vi skal bruke i reklamen for Solo i 2021, sier Maria Heimisdottir Brennodden, som er ansvarlig for Solo hos Ringnes.

Vinneren annonseres i Idol-finalen i mai og får et artisthonorar på 50.000 kroner. Den originale versjonen av låta og konkurranseregler finner man på soloidol.no. Der kan man laste opp sitt bidrag, samt se, dele og like andres bidrag.

Solo-Idol konkurransen starter mandag og siste frist for å melde på sitt bidrag er 24. april. Da blir det superfinale med de beste bidragene frem til vinneren annonseres i Idol-finalen fredag 8. mai.

Alle søknader vil bli vurdert av en jury bestående av Hani Jazzar (låtskriver/artist), Helge Gjertveit (konsulent i reklamebyrået TRY) og Maria Heimisdottir Brennodden (AS Solo). Det er juryen som velger finalister og endelig vinner av Solo-Idol.

Powered by Labrador CMS