Foto

Visibility

Kom med på investeringsbølgen

av: Visibility
Publisert: 19. oktober 2020 kl 14.02
Oppdatert: 3. mars 2022 kl 14.47

Hvorfor skal jeg investere?

Vi har allerede slått fast at investeringer er morsomt, og spennende, men en annen god grunn til å bli med på investeringseventyret, er selvfølgelig muligheten for å tjene penger. Et av spenningselementene ved investeringer, er selvfølgelig at en investering er forbundet med risiko. Heldigvis har du mulighet for å investere ut fra ditt eget temperament. Hvis du elsker risiko, og har økonomien til å gamble, så skal du kanskje investere i en dynamisk investering, som Bitcoin.

Men hvis du har bruk for en forutsigelig, og langsiktet, investering, med lav risiko, så skal du investere i aksjer. Bli klokere på hvordan du investerer i aksjer, ved å læse alt om investere-aksjer. Det er godt å notere seg at de fleste som investerer i aksjer, opplever at pengene vokser hurtigere, enn det som de ville gjøre i banken.

Hva skal jeg investere i?

Før du begynner å kaste oppsparingen din inn i tilfeldige investeringer, skal du overveie hva du ønsker å investere i, hvor mange penger du skal investere, og med hvilken risiko du ønsker å investere. Når du har gjort dette, så skal du overveie hva du ønsker å oppnå med investeringene dine. Er det en spennende hobby, hvor du hovedsakelig ønsker å spekulere, eller er det en langsiktig sikring av den økonomiske fremtiden din. Ut fra dette lager du en investeringsstrategi, som gir mening for deg, og økonomien din.

Den investeringsstrategi som investorer flest har suksess med, er den langsiktige strategi, hvor pengene kan vokse over tid.

Den investeringsstrategi som investorer flest har suksess med, er den langsiktige strategi, hvor pengene kan vokse over tid. Det er også en god ide at du sprer investeringene dine ut på flere områder, da dette minsker risikoen for tap. Når du skal beslutte deg for hvilke aksjer du ønsker å investere i, så kan det være en god pekepinn at du investerer i noe som du allerede vet noe om, eller som du ønsker å vite mer om i fremtiden. Noen ganger kan det også være en fordel å starte investeringseventyret med noe nært og kjent. Du kan jo undersøke om det er noen norske selskap, som du kunne være interessert i.

Du vil helt sikkert oppdage at investeringer ikke er så komplisert som du trodde, og at det faktisk er en inntjenende, og spennende, ny hobby!

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb