Arbeidsliv

May Britt Østby går fra Rema 1000 til Specsavers. Administrerende direktør Henning Eriksen er glad for å få Østby med på laget.

Går fra Rema 1000 til Specsavers

Etter 18 år i Reitangruppen går May Britt Østby (49) til optikergiganten Specsavers.

Publisert Sist oppdatert

Østby slutter som regiondirektør i Rema 1000 for å bli retaildirektør i Specsavers Norge.

– May Britt har en svært relevant bakgrunn med 25 års erfaring fra retail. Hennes erfaring og lederskap vil være ekstremt viktig for å utvikle Specsaves posisjon videre som Norges ledende optikerkjede. Vi er veldig glade for å få henne med på laget og dra nytte av hennes verdifulle kompetanse, sier administrerende direktør Henning Eriksen i Specsavers i en pressemelding.

Østby ble headhuntet til stillingen som ny retaildirektør i Specsavers etter å ha innehatt flere lederstillinger i Reitangruppen for konseptene Narvesen, 7 – Eleven og Rema 1000. Hun brenner for å skape gode kundeopplevelser og sier at kulturen og verdiene som Specsavers representerer, var sterkt medvirkende til at hun ønsker å gå til optikerkjeden.

– Før jeg takket ja til stillingen gjorde jeg research i form av besøk til Specsavers-butikker. Der ble jeg møtt av dyktige og hyggelige medarbeidere, som setter kunden i sentrum. Dette ble en del av totalvurderingen før jeg takket ja til stillingen. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med konseptet til Specsavers og bidra til å vinne kampen om optikerkundene. Du kan gjerne si at Specsavers har rekruttert en av kundene sine, sier Østby med et smil.

Powered by Labrador CMS