Arbeidsliv

Fra 1. juli utnevnes Jon Kvam Kittilsen til ny administrerende direktør i Maarud. Foto: Ragnhild Elnes

Ny administrerende direktør i Maarud

Etter 11 år i Maarud AS har administrerende direktør Chris Samways meddelt at han forlater selskapet til høsten. Fra 1. juli utnevnes Jon Kvam Kittilsen til ny administrerende direktør i Maarud.

Publisert Sist oppdatert

– Maarud har hatt solid framgang de siste årene. Vi har både bredde og dybde i laget. Dette vises blant annet ved at vi kan rekruttere Jon Kvam Kittilsen internt til å erstatte meg. Det gjør at vi får en rask og smidig overgang for både ansatte og samarbeidspartnere. Maaruds fremtid er i trygge hender, sier avtroppende administrerende direktør Chris Samways i en pressemelding. Han blir ny adm.dir i Mills.

Jon Kvam Kittilsen, salgsdirektør i Maarud, utnevnes til administrerende direktør med virkning fra 1. juli 2020. Kvam Kittilsen har over ti års fartstid i selskapet og kjenner Maarud, industrien og handelen godt.

– I det siste tiåret har lagånden og gløden som finnes i Maaruds medarbeidere løftet kvaliteten på våre merkevarer til et nytt nivå. Vi gjør gull av poteter. Jeg gleder meg veldig til å jobbe videre med mine dyktige kolleger, våre leverandører og ikke minst våre samarbeidspartnere i handelen. Jeg vil også benytte anledningen til å takke Chris for hans dedikasjon til Maarud, sier påtroppende administrerende direktør Jon Kvam Kittilsen.

Powered by Labrador CMS