Annonse
Stein Rømmerud forlater stillingen som toppsjef i Coca-Cola Norge til fordel for Norgesgruppen.
Ny jobb

Rømmerud til Norgesgruppen

(Saken er oppdatert med kommentar fra Stein Rømmerud)

Stein Rømmerud er ansatt som ny konserndirektør for Kommunikasjon og Samfunnskontakt i Norgesgruppen. Han begynner i jobben 1. april.

Mannen som i dag innehar stillingen, Per Roskifte, vil samtidig som Rømmerud tiltrer gå over i en rådgivende rolle frem til sin pensjonering sommeren 2021.

De siste fem årene har Stein Rømmerud vært adm.dir. for Coca-Cola. Han har 20 års erfaring fra PR- og kommunikasjonsbransjen, både i Coca-Cola, Forsvaret og som avdelingsleder for merkevarer i PR-byrået Burson-Marsteller.

– Hvorfor forlater du Coca-Cola nå?

– Jeg har vært leder i fem år, og det er lenger enn noen annen i samme stilling. Slik sett synes jeg timingen er god, samtidig som det er en spennende faglig utfordring, sier Rømmerud til Dagligvarehandelen.

– Blir du sittende i stillingen helt frem til du begynner i Norgesgruppen?

– Ja, min siste arbeidsdag i Coca-Cola blir 27. mars.

– Er det vemodig?

– Absolutt. Etter så mange år har jeg opplevd mye og fått venner for livet. Jeg kommer til å savne alle de dyktige menneskene jeg har jobbet sammen med.

Rømmerud føler at han kjenner Norgesgruppen relativt godt etter mange år i bransjen, og gleder seg særlig til å jobbe i et selskap som setter bærekraft og klima så høyt på dagsorden.

– Hvem tar over etter deg i Coca-Cola?

– Jeg kan si så mye som at en etterfølger er utpekt, og hvem det er vil bli offentliggjort i løpet av de næremeste ukene, forteller Stein Rømmerud.

Konsernsjef Runar Hollevik i Norgesgruppen er glad for å få Rømmerud med på laget.

– Stein har lang erfaring både fra kommunikasjon og myndighetskontakt, i tillegg til solid bransjekunnskap. Med sin brede erfaring i dagligvarebransjen vil han være en positiv bidragsyter til å videreutvikle Norgesgruppen og fremtidens handleopplevelse, sier Hollevik i en pressemelding.

 

 

Annonse
Annonse