Nyheter

Elda Bakeri: Fra venstre Mattias Skoglund, Charlotte Hansen og Thorbjørn Hansen Foto Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media

Elda Bakeri er Årets Bakeri 2019

Publisert Sist oppdatert

Elda Bakeri (Gjestalveien Conditori AS) er kåret til Årets Bakeri 2019. Det glutenfrie bakeriet i Sandnes vant kåringen i konkurranse med 16 andre bakerier fra hele landet.

Det melder Bakeri.net.

Det er andre gang Årets Bakeri kåres i Norge. I fjor vant Mandalsbedriften Edgard Bakeri. Bak konkurransen står Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF). Det var 17 nominerte bedrifter som har kjempet om tittelen; Årets Bakeri 2019. I finalen var Majas Bakeri (Larvik), W.B. Samson (Oslo) og Elda Bakeri (Gjestalveien Conditori AS, Sandnes). Konkurransen har hatt innovasjons- og nyskapingsevne som hovedtema. Prisen ble delt ut under baker- og konditorbransjens landsmøte på Quality Hotel Leangkollen onsdag kveld.

– Vi er vi veldig ydmyke og glade for å ha blitt nominert, og at vi senere kom til finalen i en konkurranse med svært sterke konkurrenter. At vi skulle ende opp med å vinne en slik prestisjefylt konkurranse er helt fantastisk for oss som nisjeprodusent. Dette er veldig stort for oss, sier en glad salgs- og markedsansvarlig Mattias Skoglund til Bakeri.net.

Powered by Labrador CMS