Nyheter
Elda Bakeri er Årets Bakeri 2019
Elda Bakeri (Gjestalveien Conditori AS) er kåret til Årets Bakeri 2019. Det glutenfrie bakeriet i Sandnes vant kåringen i konkurranse med 16 andre bakerier fra hele landet.
Det melder Bakeri.net.
Det er andre gang Årets Bakeri kåres i Norge. I fjor vant Mandalsbedriften Edgard Bakeri. Bak konkurransen står Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF). Det var 17 nominerte bedrifter som har kjempet om tittelen; Årets Bakeri 2019. I finalen var Majas Bakeri (Larvik), W.B. Samson (Oslo) og Elda Bakeri (Gjestalveien Conditori AS, Sandnes). Konkurransen har hatt innovasjons- og nyskapingsevne som hovedtema. Prisen ble delt ut under baker- og konditorbransjens landsmøte på Quality Hotel Leangkollen onsdag kveld.
– Vi er vi veldig ydmyke og glade for å ha blitt nominert, og at vi senere kom til finalen i en konkurranse med svært sterke konkurrenter. At vi skulle ende opp med å vinne en slik prestisjefylt konkurranse er helt fantastisk for oss som nisjeprodusent. Dette er veldig stort for oss, sier en glad salgs- og markedsansvarlig Mattias Skoglund til Bakeri.net.