Nyheter

Verdens største pastilleske

Publisert Sist oppdatert

På lørdag ble det satt en verdensrekord på Egertorget i Oslo. Läkerol har bygget en pastilleske som kan romme hele ti millioner løse pastiller dersom du fyller den helt opp. Nok til at alle mennesker i landet kan få cirka to Läkerol-pastiller hver.

I sommer kom det nytt design på Läkerol-eskene, og i forbindelse med dette ønsket Cloetta Norge, å fylle Oslos gater med Läkerol, for alle pastillelskere der ute.

– For å vise frem det nye designet tenkte teamet at det var gøy å gjøre noe litt annerledes. Det er ekstra gøy når det er en rekord ingen andre i verden har tatt før. Vi håper jo at dette har blitt en «snakkis» blant Oslos befolkning i dag og at så mange som mulig har fått teste våre gode smaker, forteller daglig leder i Cloetta Norge, Peter Gordon.

Pastillesken er 4 meter høy, 3,4 meter bred og 1,3 meter dyp. Läkerol har hittil i år delt ut over 60.000 pastillesker til hele Norges befolkning, og regner med at de i løpet av dagen har gitt ut cirka 5000 esker i selskap av «Verdens største pastilleske».

Det selges over 15.000 esker om dagen med Läkerol i norsk dagligvare. Den mest populære smaken er Cactus, etterfulgt av Salvi og Licorice Seasalt. Av Cactus selges det totalt 63 tonn i året. Hvert år lanseres det det en ny smak, og neste nyhet til sortimentet kommer i starten av 2020.

Powered by Labrador CMS