Kjedenytt

Lenka Hulenyiova (t.v) og Maren Banken jobber hos Joker Amundsen.

Joker Amundsen selger brukte klær

I noen måneder har Joker Amundsen solgt brukte klær. Butikksjef Ann Kristin Korbøl vil bruke klesstativet for å skape mer oppmerksomhet rundt butikken.

Publisert Sist oppdatert
– Det kommer mest klær inn, men vi ser at det også går noe ut innimellom. Kundene studerer klærne som henger på stativet, og vi prøver å skifte ut hva som henger der slik at det blir variasjon, sier Korbøl, som forteller at klærne kan henge på stativet rundt en måneds tid.

Joker-butikken fikk ideen fra en annen Joker-butikk i Nord-Norge. Butikken får ikke noe fortjeneste av salget. Det er kundene som må sette på en prislapp på plagget de ønsker å selge og notere et Vipps-nummer.

– Alle kan bruke klesstativet. Det eneste kravet vi har er at klærne skal være rene og pene. Du skal ikke gi fra deg noe du selv ikke ville kjøpt.

– Har ikke kunden Vipps, kan vi også ta imot kontanter. Da legger vi pengene i en konvolutt i kassen, og så sporer vi opp eieren av plagget.

– Er dette noe dere kommer til å fortsette med?

– Vi kommer i hvert fall til å ha stativet i en stund til, så vi må nesten se an hvordan det går. Vi kan ikke drukne i klær, sier Korbøl, som forteller om positive tilbakemeldinger og skryt fra kundene.

Powered by Labrador CMS