Produktnytt

Ferdig julemat fra Gilde

Publisert Sist oppdatert

– Jeg ser at Gilde reklamerer for ferdige juletallerkener. Det er da nytt?

– Ja, det stemmer at dette er noe vi ikke har gjort før, bekrefter kommunikasjonsrådgiver Marthine Haugen Petersen i Nortura.

– Vi vet at mange ønsker å spise julemat i førjulstiden, men vegrer seg fordi de synes det krever mye forberedelser og planlegging. Noen sier at julematen kommer i for store pakninger og noen synes det blir for mye oppvask. Derfor har vi i år laget julemat på 1-2-3, som vi håper vil passe inn i en hektisk førjulstid, forteller hun.

Gilde har lansert fem ulike ferdigretter med klassisk julemat med tilbehør; ribbe, medisterkaker, julepølse, pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe, poteter, surkål og saus. Maten er ferdig utvannet og krydret, har kort tilberedningstid og kommer i aluminiumsskåler som kan settes rett i ovnen.

Her finnes de nye ferdigrettene:

Kokt Pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe samt Stekt Ribbe med medisterkaker og surkål har pliktig listing i Kiwi, frivillig i Joker, Spar, Meny og Bunnpris.

Medisterkaker og Julepølse med saus samt Stekt Ribbe med medisterkaker, sjysaus, surkål og poteter har pliktig listing i Rema, mens Kokt Pinnekjøtt med vossakorv, kålrabistappe og poteter har frivillig listing i Rema.

Powered by Labrador CMS