Butikk i praksis

Meny-kjøpmann Jan Blekastad hos Ringnes Park mener de har det største utvalget av varme drikker. Butikken selger mye spesialte.

Norges lengste tehylle?

Ja, det tror Meny-kjøpmann Jan Blekastad hos Ringnes Park i Oslo at han har. Kjøpmannen forteller at de er store på både te og kaffe.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg mener vi har det største utvalget av varme drikker, særlig av te. Jeg liker å si at vi har Norges lengste tehylle. Jeg har i hvert fall ikke sett noen andre dagligvarebutikker ha noe lenger oss, sier Blekastad.

Nå har butikken tre for to-tilbud på både kaffe og te og tilbud på utvalgte teprodukter. Det er Pukka-merket Meny-butikken selger mest av.

– Vi har tre for to-tilbud på disse teproduktene, og vi har også et stort utvalg Yogi-te. Vi merker at vi selger mye spesialte. Nå har vi også fått inn en julekalender med Pukka-te, som allerede nå er det mest solgte produktet vårt i kategorien og den klart mest populære julekalenderen.

Meny-butikken sorterer varme drikker-hyllen etter merkevarer, noe kjøpmannen synes fungerer bra. Han er opptatt av at hyllen skal se fin og ryddig ut.

– Det skal være rene linjer og blokking av serier i hyllene (sortering etter merkevarer). Vi har også mange kaffeprodukter, og planlegger nå å utvide kaffehyllen med flere varianter, forteller Jan Blekastad.

Butikken selger mest Evergood, men kundene ønsker også mer eksklusiv kaffe. Den som vil, har mulighet til å kverne sin egen kaffe, noe mange benytter seg av.

Mot jul selger Meny Ringnes Park mye gløgg, kaffe og te. Kundene er tydelig opptatt av trender, noe kjøpmannen kommer i møte.

– Mange tar kontakt og spør om vi kan bestille bestemte produkter. Det strekker vi oss for å få til; vi har mange innovative kunder, sier Blekastad.

Powered by Labrador CMS