Leverandørnytt

Norges beste produsent av glutenfri mat

Norsk Cøliakiforening (NCF) kårer Norgesmøllene AS til Norges beste produsent av glutenfrie produkter i 2019. Den offisielle kåringen fant sted sist søndag på Quality Airport Hotel Gardermoen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har virkelig lagt oss i selen for å skape et nytt kvalitetsnivå hva gjelder smak, konsistens og utseende på glutenfri bakst. Allergier skal ikke være et hinder for å kunne spise velsmakende og sunne bakverk, sier salgs- og markedsdirektør Jan Tvinnereim i Norgesmøllene.

I begrunnelsen som følger årets pris trekker NCF frem både størrelsen på sortimentet, produktenes kvalitet og deres tilgjengelighet i hele landet.

– Årets glutenfrie bedrift 2019 i kategori produsenter tildeles Norgesmøllene AS, for deres møysommelige utvikling av og satsing på gode glutenfrie produkter. Norgesmøllene har i løpet av få år opparbeidet et stort sortiment av ulike typer glutenfritt mel og melmikser. I arbeidet vektlegger de viktige kvaliteter som smak, konsistens, utseende og sunnhet. Emballasjen er delikat og tydelig merket, både når det gjelder innhold, bruksmåte og symbolbruk. Produktene deres er tilgjengelige i flere kjeder over hele landet. De jobber kontinuerlig med å forbedre produktene i forhold til forbrukernes erfaringer og ønsker. En stor honnør til Norgesmøllene for deres fremragende innsats for tilbud og spredning av gode, glutenfrie produkter.

Norgesmøllene vil være ledende i sin bransje på kornbaserte produkter, og deres glutenfrie produkter er med på å underbygge denne posisjonen, mener Tvinnereim.

– NCF har jevnlig gitt oss tilbakemeldinger og formidlet ønsker fra de som bruker glutenfrie produkter i hverdagen. Dette har vært svært verdifullt for oss. Vi er takknemlig for det gode samarbeidet med NCF, og virkelig glade og stolte mottakere av denne fine hedersprisen. Vi vil gjøre det vi kan for å leve opp til de forventninger som følger med en slik pris.

Powered by Labrador CMS