Nyheter

Geia Food, salgs- og markedsdir. Eirik Kruse, adm.dir. Jan Kåre Midthjell.

Geia Food kjøper BM Food

Geia Food AS kjøper BM Food AS. – Med oppkjøpet av BM Food styrker vi vår posisjon på det norske markedet, sier administrerende direktør Claus Ravnsbo i Geia Food.

Publisert Sist oppdatert
– Geia Foods utvikling i Norge har vært fantastisk og vi har selvfølgelig orientert oss fortløpende om hvilke aktører som kan komplementere vår avdeling i Norge. Med oppkjøpet av BM Food styrker vi vår posisjon på det norske markedet og får tilgang til viktig kompetanse og spennende merkevarer, sier Ravndbo.

BM Food har spesialisert seg på import og salg av matvarer til det norske markedet innen produktkategorier som ferskt kjøtt, kolonial og kjølevarer.

– I de siste årene har virksomheten rettet seg mer mot dagligvarehandelen, hvor man i dag representerer og selger kjente og sterke merkevarer som Maldon salt, Beyond Meat, Petti tomatprodukter og Rummo pasta. Vi er glade for å ønske velkommen til flere nøkkelpersoner fra BM Food, som fortsetter sitt arbeid sammen med oss, sier administrerende direktør Jan Kåre Midthjell i Geia Food Norge.

BM Foods administrerende direktør og medeier, Øyvind Simonsen, fortsetter som innkjøpsdirektør og aksjonær i Geia Food Norge. Transaksjonen venter endelig godkjennelse fra konkurransetilsynet – en godkjenning som forventes klar innen 2-5 uker.

Powered by Labrador CMS