Butikk i praksis

Typiske brukere av de nye skriverne er butikker, restauranter, lager, transport og service. Foto: Brother

Lanserer nye mobile kvitterings- og etikettskrivere

Brother, som er eneimportør av Brother skrivere, multifunksjonsskrivere, telefakser, etikkskrivere og merkesystemet P-touch, lanserer fire nye Brother RJ kvitterings- og etikkskrivere.

Publisert Sist oppdatert

– Vi merker en sterkt stigende etterspørsel etter små, mobile kvitterings- og etikettskrivere som kan skreddersys til hver enkelt oppgave, og som samtidig er så fleksible at de kan brukes i mange forskjellige bransjer. De fire nye RJ-skriverne er kjærkomne tilskudd i et område i vekst, sier nordisk salgsleder Geir Langedrag i Brother Norge i en pressemelding.

Økt marked

Typiske brukere av de nye skriverne er butikker, restauranter, lager, transport og service. I første omgang er det bedrifter innenfor logistikk som har etterspurt de nye skriverne.

– For Brother er slike etikettskrivere en stor satsing i et marked som øker kraftig. De fire nye modellene gjør at vi nå har rundt 30 etikettskrivere som dekker de fleste behov. Vi ser at etikettskrivemarkedet har økt, og satser derfor nå på dette området med fire nye produkter, sier nordisk produktsjef for salg Fredrik Pauli i Brother Sverige.

– Er det et marked for dette i dagligvarebransjen?

– Ja, det er det, men det er nok snakk om mindre butikker i forbindelse med matmerking - det kan dreie seg om allergener, ingredienser, utløpsdato, EAN-kode eller butikker som trenger å merke produkter eller hyller, sier Pauli.

Små dagligvarebutikker

– I dag har mange dagligvarebutikker hyllekanter. Er produktet mest til utkantbutikker?

– De største dagligvarebutikkene har hyllekanter, så dette er ikke et direkte marked for oss. Da må det nok bli til de mindre dagligvarebutikkene. For dagligvarebutikkene er de nye skriverne nyttige til å skrive ut for eksempel en følgeseddel. Kanskje de ansatte i butikken skal plukke ut varer kunder har bestilt, og da er denne smart til å huke av de varene man har plukket ut, fremholder Pauli, som forteller at enkelte Ica-butikker i Sverige har bestilt skriverne.

Flere hundre kvitteringer

Kvitterings- og etikettskriverne fra Brother er mobile, slik at man kan ha dem i vesken. De er beregnet for bruk til trådløs utskrift av alt fra etiketter og prislapper til kvitteringer. De tåler både fukt, slag og støt.

– Butikkene kan skrive flere hundre kvitteringer eller etiketter før de må lade produktet, sier Pauli, og legger til at leveringstiden er på én til to uker.

Prisen på de nye RJ-modellene er fra 4.450 kroner inkludert moms til 8.200 kroner inkludert moms. Ifølge Langedrag er det ingen dagligvarebutikker i Norge som hittil har bestilt de nye mobile kvitterings- og etikettskriverne.

Powered by Labrador CMS