Annonse
De ansatte hos Coop Mega Nardo i Trondheim har vært kreative med salatbaren.
Salatbaren til Coop Mega Nardo er fylt med Jarritos-drikke. Kald drikke må være det beste å plassere i salatbaren, mener butikksjef Bård Gjølme, her sammen med ferskvaresjef Vivian Gellein.
Frukt- og grøntansvarlig John Eivind Aasen og butikksjef Håkon Linnæs hos Meny Fornebu har fylt salatdisken med meloner.
Meny Fornebu kjører på med delte meloner i salatbaren.

Utnytter tomme salatbarer til det fulle

– Selv om vi gleder oss til å kunne selge salat igjen, gjør nedstengningen av salatdisken at de ansatte får være kreative og bruke salgsplassen på en helt ny måte. Salatdisken står sentralt plassert i butikkene, så her er det mange muligheter, sier kommunikasjonsrådgiver Silje Verlo Alisøy i Coop.

Og kreative, det har de ansatte hos Coop Mega Nardo i Trondheim vært.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse