Annonse

Butikktesten

Vi tester Norges dagligvarebutikker!

I det store og hele en bra butikk

Kiwi Maura er en bra butikk med et godt vareutvalg, men dessverre var det et noe svakt varetrykk. Det ga Kiwi-butikken totalt 15 poeng.

Litt rotete på en litt kaotisk dag

Noe rot og tomme hyller, men meget god kundeservice ga Extra Veggli totalt 16 poeng i årets første butikktest.

Jevnt over en ren og fin Kiwi-butikk

Kiwi Bygdøy Allé er en flott, gjennomført og ren butikk der du finner alt det du trenger, mener butikktesterne. Det ga totalt 18 poeng i årets siste butikktest.

– Et blomsterhav møter oss

Butikktesterne trekker frem frukt- og grøntavdelingen som spesielt imponerende, sammen med alle blomstene/plantene. De ga Rema 1000 Råholt 18 poeng.

Ren og pen Meny på det jevne

Meny-butikken på Kolsås fremstod som ren og fin over det hele. Butikktesterne fant ikke noe søl, rot eller søppel.

– Opplever ikke å bli sett

Butikktesterne opplevde at de ikke ble sett av de ansatte på Joker Briskeby. Testerne ga butikken totalt 14,5 poeng.

– Personellet er kronen på verket

På Coop Prix Hurdal er humøret på topp og servicen uklanderlig. Det ga butikken toppscore på personell og totalt 18 poeng av butikktesterne.

– Morsomme lokaler

Deler av Kiwi Hasleveien består av murstein og søyler. Butikktesterne synes det var et morsomt lokale å besøke.

Service i toppklasse

Spar Hasle får blant annet toppscore på personell. Butikktesterne møtte på svært serviceinnstilte og blide medarbeidere rundt om i hele butikken, og opplevde jevnt over et høyt servicenivå.

– Vi får god service

Da butikktesterne var innom Eurospar Ålesund Storsenter var det hektisk i butikken. Butikken fikk totalt 17 poeng, der et hyggelig og serviceinnstilt personale trakk opp poengsummen.

– Det meste på stell

Butikktesterne syntes Bunnpris & Gourmet Elgeseter var en fin butikk med det meste på stell.

– En butikk det er hyggelig å handle i

Butikktesterne fra Spirit Gruppen syntes Rema 1000 Storsvingen var en flott butikk med et godt utvalg. De ga totalt 18 poeng.

Inspirerer til matlaging

Inspirasjon til matlaging med miljøbilder og gode sameksponeringer trekkes frem som to viktige faktorer og Rema-butikken får totalt 18 poeng av butikktesterne.

– En liten, men fin butikk

Joker Asker stasjon er en liten, men fin, effektiv og hyggelig butikk, mener butikktesterne fra Sprit Gruppen. Det ga Joker-butikken totalt 17 poeng.

Skaper en fin atmosfære

Kiwi Ullevål er en flott, ryddig og ren butikk, der du finner alt det du trenger til en hyggelig og inspirerende ukeshandel. Det ga butikken totalt 17 poeng.

– Fin butikk å handle i

Rema 1000 Gjettum er en fin butikk med stor gratis parkering, god og sentral beliggenhet og et godt vareutvalg. Med det ga butikktesterne fra Spirit Gruppen totalt 16 poeng.

Et godt helhetsinntrykk

Butikktesterne fra Spirit Gruppen syntes Matkroken i Bygdøy Allé gate er en hyggelig butikk å handle i. Det er et greit vareutvalg i forhold til størrelsen, som totalt ga dem 15 poeng.

– Det oser varetrykk

Rema 1000 Ski har god plass mellom reoler, bra varetrykk og godt trykk på prisplakatering. Det gir butikken totalt 16 poeng.

– Vi gikk smilende ut av butikken

De som har fått Extra Hammerås som nærbutikk er heldige, mener butikktesterne i Spirit Gruppen. Butikken gir et godt helhetsinntrykk med ryddige eksponeringer, godt vareutvalg og god merking.

Et godt helhetsinntrykk

Butikktesterne fra Spirit Gruppen fikk en hyggelig handleopplevelse hos Joker Arbosgate. De gir butikken totalt 18,5 poeng.

Litt rotete inntrykk på Slependen

Med litt rotete inngang, slitte plakater med koronatiltak og dårlig belysning enkelte steder, gir butikktesterne fra Spirit Gruppen Kiwi-butikken på Slependen 13 poeng.

Alle koronatiltak var iverksatt

I det store og hele syntes butikktesterne at Bunnpris Nittedal var en fin og hyggelig butikk med bra varesortiment og godt varetrykk. Det ga butikken 16 poeng.

– En av de flotteste og mest inspirerende butikkene vi har vært i

Butikktesterne lot seg imponere av mange fine sameksponeringer på Meny Rona. Testerne syntes at de ansatte bød på mye varme og matglede i form av kreative og gjennomførte eksponeringer. Det ga Meny-butikken hele 19,5 poeng.

Savnet tydeligere kommunikasjon for hygienetiltak

Butikktesterne syntes ikke det var så mye smittevernplakater å se langs fasaden. Det ga Obs Buskerud totalt 16 poeng i ukens butikktest.

Byr på mye inspirasjon og matglede

Coop Mega Harbitz Torg har en god atmosfære i hele butikken, både gjennom eksponeringer, vareutvalg og flotte lokaler. Butikktesterne kan ikke annet enn å anbefale en tur til Coop Mega-butikken.

– Hygienen var absolutt i varetatt

Totalt fikk Coop Mega Fjellhamar 17 poeng av butikktesterne. De mente at hygienen var i varetatt. Desinfiseringsmiddel var plassert både utenfor og i inngangspartiet.

Har løst koronasituasjonen på en god måte

Spirit Gruppen har utført den første butikktesten etter at koronarestriksjonene ble iverksatt 12. mars. Butikktesterne mener at Meny Kringsjå har løst koronasituasjonen på en god måte.

– All ære til betjeningen

Totalt fikk Spar Årnes 16,5 poeng av butikktesterne, som besøkte butikken samme dag som hamstringen startet. Likevel hadde de et godt vareutvalg, med en gjennomgående ryddig presentasjon.

En meget fin butikk med et bra vareutvalg

Coop Mega Bekkestua er flere ganger vært nominert til årets matgledebutikk, og butikktesterne var spente på hva som ville møte dem. Coop Mega Bekkestua står til 17 i stil, erklærer butikktesterne.

– Vi forlater butikken med et smil om munnen

Butikktesterne fra Spirit Gruppen sitter igjen med en hyggelig handleopplevelse på Matkroken Steen & Strøm.

Fint på Geilo

Rema 1000 Geilo er en fin butikk med gode rutiner og hyggelige ansatte, mener butikktesterne fra Spirit Gruppen.

Godt vareutvalg og bra varetrykk

Med noen huller og en del rot på gulv står Kiwi Kongsvinger til 16 i stil, erklærer butikktesterne.

Vel blåst på Meny Åråsen

På Meny Åråsen smilte både solen og personellet, og det ble en svært hyggelig handleopplevelse for butikktesterne. Butikken fikk totalt 18,5 poeng.

Fin Extra-butikk med bra størrelse

Butikktesterne var aldri i tvil om hvilken butikkjede de var i. Med god belysning, velfylt frukt- og grøntavdeling og ryddig plakatering, fikk Extra-butikken 15 poeng.

Jevnt over en fin Kiwi-butikk

Kiwi Slemdal er noe mindre butikk, men butikktesterne opplevde likevel lokalet som godt belyst, rent og nokså oversiktlig.

Har et forbedringspotensial

Rema 1000 Løkenhagen på Finstadjordet er i det store og hele en bra butikk, men med et forbedringspotensial, mener butikktesterne fra Spirit Gruppen.

Fint på Myrvoll

I årets første butikktest besøkte butikktesterne fra Spirit Gruppen den forholdsvis nye Kiwi-butikken på Myrvoll. Kiwi Myrvoll står til 16 i stil, erklærer de.

Suverent i Sandefjord

Rema 1000 Østerøyveien begeistret butikktesterne fra Spirit Gruppen.

Lysende på Ensjø

Butikktesterne fra Spirit Gruppen har besøkt den forholdsvis nyåpnede Spar-butikken på Ensjø. 10-kronersmarked skaper utfordringer for butikken – men ikke mer enn at de får høy poengsum.

Hyggelig, men ikke romslig på Romsås

Joker Ravnkollen på Romsås i Oslo er en liten og hyggelig nærbutikk, mener butikktesterne fra Spirit Gruppen.

Hyggelig på Helsfyr

På Kiwi Etterstad er de flinke til å ta inn leverandøreksponeringer. Men husk å lassere dem ved relevante produkter, minner butikktesterne i Spirit Gruppen om. De hadde ellers en hyggelig handel.

Godt på Gystadmarka

Meny Gystadmarka står til 18 i stil, erklærer butikktesterne fra Spirit Gruppen.

Har det meste på Bislett

Extra Theresesgate har det meste, ifølge butikktesterne fra Spirit Gruppen.

Allright i Asker

Matkroken Vakås er en hyggelig, liten nærbutikk i Asker, mener butikktesterne i Spirit Gruppen. Men manglende priser enkelte steder og halvferdige kategoriskilt trakk litt ned.

Smilende på Jessheim

Kiwi Gardermoveien ble nok en fin handleopplevelse for butikktesterne i Spirit Gruppen. Her har de ikke minst skjønt at smilet er viktig.

Litt slurv på Stathelle

Eurospar Rugtvedt får dessverre en del trekk for slurv – men det er ting som det er enkelt å rette opp, rapporterer butikktesterne fra Spirit Gruppen.

Gjennomført på Oslo vest

Coop Mega Vinderen er en av de flotteste og mest inspirerende butikkene som butikktesterne fra Spirit Gruppen har besøkt. Spesielt ble de imponert av alle de fine sameksponeringene.

Lekent på Ullensaker

– En morsom butikk. Dette var nesten som å være på tivoli, bare at det var mange eksponeringen i stedet for boder, kommenterte butikktesterne fra Spirit Gruppen etter å ha besøkt Extra Algarheimveien.

Helt greit på Gjelleråsen

Butikktesterne i Spirit Gruppen har mye pent å si om Bunnpris Holumporten, men de må tåle litt trekk for rot, en stengt port og noe underlig produktmiks i middagsdisken.

Svært presentabelt på Bislett

Kiwi Bislett er usedvanlig gode på endeeksponeringer, og butikktesterne fra Spirit Gruppen er imponerte over hvor dyktige de er på varepresentasjon.

Muntrasjonsråd i Sarpsborg

«Muntrasjonsrådet» i fiskedisken gir så mye av seg selv at Meny Sarpsborg får full pott for personalet av butikktesterne i Spirit Gruppen. Resten av butikken har heller ikke noe å skamme seg over.

Duggfriskt på Bøler

Coop Mega på Bøler senter ble pusset opp i juni, og Spirit Gruppen tok turen for å se resultatet. De fant en fin butikk som får en god score – på tross av duggproblemer i kjølerne.

Ingen smilefjes i Parkveien

Rema 1000 Parkveien har stort potensial, men mye å gå på når det gjelder service, mener butikktesterne fra Spirit Gruppen.

Strålende i Molde

– Skulle ønske flere skjønte hvor mye det har å si at betjeningen er blide og hilser når du kommer inn, sier butikktesterne fra Spirit Gruppen etter å ha besøkt Coop Mega Molde.

Nærbutikk på Nadderud

Butikktesterne fra Spirit Gruppen slår fast at Rema 1000 Nadderud er en fin nærbutikk med et godt vareutvalg – selv om de gjerne skulle hatt litt mer oppmerksomhet fra de ansatte.

Døgnåpen butikk leverer

Døgnåpne Extra Bogstadveien imponerte med svært god hygiene, godt utvalg og varetrykket på plass, ifølge butikktesterne i Spirit Gruppen.

Midlertidig, men over middels

Det må være et kvalitetstegn at butikktesterne fra Spirit Gruppen ikke legger merke til at de tester en høyst midlertidig butikk. Trangt, men også trivelig, skriver de om Kiwi Dal.

Trivelig, men trangt på Torshov

Bunnpris på nedre Torshov er en grei lokalbutikk på alle måter, mener butikktesterne i Spirit Gruppen.

Nivåheving på vestkanten

Rema 1000 Vinderen har hevet seg 3 poeng siden sist de ble testet, i 2015, konstaterer butikktesterne fra Spirit Gruppen.

Godt, men litt slunkent i Sørum

Extra Sørumsand er en stor og god butikk med hyggelige ansatte, mener butikktesterne i Spirit Gruppen. Men den har forbedringspunkter på varetrykk og belysning.

Annonse
Annonse
Annonse