Butikktesten

Synlig: Butikken er godt synlig fra veien, og har en ryddig fasade med synlig logomarkering.

– Det meste på stell

Butikktesterne syntes Bunnpris & Gourmet Elgeseter var en fin butikk med det meste på stell.

Publisert Sist oppdatert

  • Besøkt: Onsdag 7. oktober, kl 10.00
  • Fasade/inngang/kasse: 4 av 5
  • Sortiment/varepresentasjon og butikken som medium: 5 av 5
  • Hygiene: 4 av 5
  • Personell: 4 av 5
  • Totalt: 17 poeng

Bunnpris & Gourmet Elgeseter ligger rett utenfor Trondheim sentrum, like ved St. Olavs hospital og Norges teknisk-naturvitenskaplige universitet (NTNU).

Området består av mye leilighetsbebyggelse, i tillegg til at vi antar det er mye studenter i området. Det går en del kollektivtrafikk ved stedet, og butikken ligger tett på en av hovedfartsårene inn og ut av Trondheim sentrum.

Fasade/inngang

Butikken er godt synlig fra veien, og har stor gratis parkering rett utenfor. I tillegg til en ryddig fasade med synlig logomarkering, er det satt opp mange store gatebukker langs den mest trafikkerte veien ved siden av butikken, slik at det er vanskelig å ikke legge merke til butikken når man passerer.

Inngangspartiet er ryddig, og på innsiden av døren er det satt frem Antibac med skilting og det er tilgang til vask. Påminnelse om bruk av Antibac og andre Covid-19 restriksjoner kommer igjen ved inngangsporten til selve butikkområdet.

Sortiment/varepresentasjon

Bunnpris & Gourmet skal ha et ekstra stort utvalg av ost, kjøtt, fisk og delikatesse, i tillegg til betjente ferskvaredisker. Dette er som regel også ganske store butikker sammenlignet med mange andre Bunnpris-butikker. Butikken på Elgeseter er stor og har et godt utvalg. Butikken er meget ryddig og oversiktlig, og med et godt varetrykk. Vi besøker butikken klokken ti på formiddagen, og her er ingen varer på gulv eller søppel etter varepåfylling, så butikken er godt rigget.

Bra belysning i hele butikken gjør at varene kommer godt frem i reolene. Det var ikke de største ferskvarediskene, men de var fine, hadde godt varetrykk, og var pent eksponert.

Butikken som medium

Butikken er generelt god på bruk av kampanjemateriell og eksponeringer. Bunnpris-kampanjetemaet med «Høst kos» går igjen i hele butikken, og kommer tydelig frem på både plakatmateriell, palleskjørt og skjermer.

Mange av tilbudsvarene i kampanjen er også tatt tydelig frem, som tilbudet på 2-pk med Grandiosa som er satt i egen frysedisk ved kundestrøm, og tydelig merket med plakater, pallesekjørt og popup. Tilbud på kjøttdeig av lam er også tydelig markert med egen disk, og mange prisplakater hengt over (mange like plakater ved siden av hverandre skaper oppmerksomhet).

Generelt er mange av endereolene holdt av til «Kupp på ferskvare» torg, og alle disse er tydelig markert med dette. Konseptet med eget kjøleskap med «Enkel og billig middag» er også satt synlig frem, og med oppskriftshefter ved siden av. Skapet er velfylt og godt merket.

Hygiene

Butikken fremstod ren og ryddig. Vi fant ikke noe søl eller søppel liggende rundt i butikken. Det var et par handlevogner med papp i forbindelse med varepåfylling, men svært lite. Området rundt panteautomat var rent og fint, som er viktig da dette er en del av inngangspartiet.

Alle glassflater virket godt rengjort, og det så rent og fint ut foran og bak ferskvarediskene.

Bra belysning i hele butikken får varene godt frem.

Personell

Det var at par ansatte ute på gulv i butikken, i tillegg til en i kassen. Alle bar korrekte uniformer og fremstod blide. Vi fikk god hjelp da vi etterspurte et par varer, og vi observerte også et par andre kunder som fikk god hjelp. Det var ingen ved ferskvarediskene da vi var der, så vi fikk ikke testet deres opptreden og kunnskap.

Kasse/utgangsparti

Stort og ryddig kasseområde. Det var kun en kasse som var åpen, så det ble litt kø, men vi ble raskt ekspedert. God plass mellom kassene.

  • En fin butikk med det meste på stell.
  • Ryddig, oversiktlig og et godt vareutvalg.
  • Gode på eksponering og bruk av kampanjemateriell.
Powered by Labrador CMS