Butikktesten

Et godt helhetsinntrykk

Butikktesterne fra Spirit Gruppen fikk en hyggelig handleopplevelse hos Joker Arbosgate. De gir butikken totalt 18,5 poeng.

Publisert Sist oppdatert

Joker Arbosgate ligger på Majorstuen, svært sentralt i Oslo. Lokasjonen gjør at dette må være en butikk som er hyppig besøkt, da den ligger ved et av Oslos desidert mest besøkte knutepunkter. I området finner man en rekke kontorer og bedrifter, leiligheter, butikker, kafeer og restauranter. Det er ingen parkering kun for Jokers kunder, men vi tror mange er innom til fots – da de jobber, befinner seg eller bor i nærområdet.

Fasade/inngang

Det er god og tydelig merking av kjedens profil og ikke minst åpningstider både på skilt og bukker. Det som gjør denne butikken ekstra unik er at den er døgnåpen. Det er i tillegg satt ut to bukker som informerer om ukens kampanjer.

Inngangspartiet oppleves svært ryddig og innbydende med en rekke blomster og planter som er eksponert på treplater utenfor. Iøynefallende og gjennomført. Handlekurver står ryddig plassert ved inngangen.

Sortiment/varepresentasjon

Butikken har et noe mindre lokale, men for å være en Joker-butikk er ikke dette uvanlig, og vi opplever at hver kvadratmeter et godt utnyttet. Vi finner jevnt over et godt utvalg i forhold til plassen, og ikke minst godt varetrykk hele veien. Her finner du alt fra salater, bagetter og andre mat på farten-produkter, i tillegg til hverdagslige varer.

Vi opplever hele veien at butikken er nokså gode til å prise alle varer, men finner allikevel noen mangler. Butikken oppleves videre som ryddig, og det er lett å orientere seg.

Butikken som medium

Gjennom hele butikken går Jokers kampanjer og konsepter igjen, og de har tatt ut både egne kampanjer, tilbud, samt leverandøraktiviteter på kreative måter.

Det første som møter oss er en flott sameksponering med gulrøtter og en kjøler fylt med salater, supper, bagetter, moreller, bringebær og jordbær. Den fremstår innbydende, ryddig og med tilhørende priser. På toppen av kjøleren er det eksponert en rekke ulike urter.

De ansatte i butikken er svært flinke til å utnytte tomme vegger og ender der man ikke kan eksponere for mange varer grunnet plass. Her er det hengt opp ulike plakater og strips med Beef Jerky.

Det er fine ender der det er plass, med i hovedsak kampanjeprodukter som er eksponert. Vi la spesielt merke til eksponeringen med trehyller som var fylt med Picnic skinke og Old el Paso tacoprodukter som var på 40 prosent. Den ene enden med Freia sjokopinner kunne dog hatt flere varer, da den kun dekket en tredjedel av enden, og i tillegg manglet priser.

Varepresentasjonen oppleves som svært ryddig i alle eksponeringer og reoler, og gir oss et flott og ryddig inntrykk

De ansatte har lagt godt til rette for at kundegruppen som handler her er «mat på farten»-kunder, og dermed finner man en rekke ulike ferdigmat-produkter som smoothier, salater, supper, bagetter og andre lettvinte og sunne produkter.

Hygiene

Butikken fremstår som svært ren og ryddig. Vi finner ingen varer på gulv og opplever alle flater som ryddige og godt rengjorte.

Butikken er godt belyst, og vi sitter igjen med et svært godt helhetsinntrykk.

Personell

Det er én medarbeider i butikken som umiddelbart sier hei og oppleves som serviceinnstilt og hyggelig. Ved kassen slår han av en hyggelig prat. Her blir man sett, noe som forsterker det gode helhetsinntrykket.

Kasse/utgangsparti

Kassaområdet består av en bemannet kasse. Vi opplever området som svært ryddig, fint og med et fåtalls impulsvarer. Når vi er innom, er det ikke lang ventetid i kassen.

  • Joker Arbos gate er en butikk det er hyggelig å handle i. Her finner du et godt vareutvalg i forhold til størrelsen.
  • Det er godt og ryddig varetrykk, spesielt hvis du er innom for et ferdig lunsj- eller middagsmåltid.
  • En døgnåpen butikk rett ved populære Majorstuen er et godt tilskudd til området.
  • Vi sitter igjen med en hyggelig handleopplevelse!
Powered by Labrador CMS