Butikktesten

Ryddig: Butikktesterne synes fasaden var ryddig og fin.

Fin Extra-butikk med bra størrelse

Butikktesterne var aldri i tvil om hvilken butikkjede de var i. Med god belysning, velfylt frukt- og grøntavdeling og ryddig plakatering, fikk Extra-butikken 15 poeng.

Publisert Sist oppdatert

Besøkt: Tirsdag 28. januar kl. 16.00

Fasade/inngang/kasse: 4 av 5

Sortiment/varepresentasjon og butikken som medium: 3 av 5

Hygiene: 4 av 5

Personell: 4 av 5

Totalt: 15 poeng

Coop Extra Dønski ligger i et boligområde i Bærum som består av både eneboliger og blokker. Det er også flere skoler i umiddelbar nærhet.

Butikken har egen gratis parkering utenfor, og er godt synlig langs veien inn til området med en ryddig fasade med tydelig skilting og flagg.

Fasade/inngang

Butikken ligger i et eget frittstående bygg, og er godt synlig. Området utenfor er ryddig og fint, med god plass til parkering. Bygget virker relativt nytt, og har en meget ryddig fasade med ryddig plakatering.

Inngangen er plassert på hjørnet, og hele inngangspartiet er ryddig og fint.

Sortiment/varepresentasjon

Butikken har en fin størrelse. Ikke blant de største, men oppleves som romslig og fin.

Det er litt trangt helt i starten i forbindelse med non food-avdelingen, hvor det lett kan bli litt propp om noen med handlevogn stopper ved den første sjokkselgeren. Men resten av butikken oppleves luftig og fin.

Vi fant noen hull i utstillingene, men det er mange på jobb ute på gulv som jobber med varepåfylling, så disse hullene regner vi med tettes i løpet av dagen.

Vi tar blant annet bilde av en pall og en vogn med varer som nesten blokkerer den ene hovedpassasjen, men kun sekunder etter blir de begge flyttet til steder der det skal fylles på varer. Den store aktiviteten ser ut til å ta tingene raskt unna.

Det er god belysning i hele butikken, så varene kommer godt frem.

Frukt- og grøntområdet er velfylt og oversiktlig, selv om det ikke er blant de største.

De lave frysediskene innerst i butikken gir et luftig og oversiktlig område, med god prismerking.

Butikken som medium

Plakateringen er ryddig, selv om det enkelte steder kan bli litt tett mellom de store plakatene. Dermed oppleves det som litt «jungel», men vi synes prisplakatene stort sett står bra frem, og man er aldri i tvil om hvilken butikkjede man er i.

Det er enkelte gulvtorg mellom reolene som varierer litt i størrelse og mengde, men alle er priset riktig og fungerer greit.

Det henger igjen et torg med julegløgg og rosiner, men det er forståelig at man forsøker å få sluttsolgt dette. Det var ingen nedsatt pris som vi oppfattet, noe som nok hadde fått litt mer fart på salget.

Hygiene

Butikken fremstår ren og ryddig. Enkelte steder ligger det noe papp etter varepåfylling. Vi finner ikke noe søl, hverken ved panteautomaten eller i frukt- og grøntområdet.

God belysning over det meste.

Personell

Det var mange personer på jobb denne dagen, og alle bar korrekt uniform. De fleste var ute på gulv og jobbet med varepåfylling.

Vi spurte et par av dem om varer vi ikke fant, og ble vist varen i begge tilfellene.

Alle vi møtte fremstod blide og høflige.

Kasse/utgangsparti

Kasseområdet fungerte greit. Det var én kasse åpen, og den tok unna den trafikken som var. Vi ble raskt ekspedert av en hyggelig og blid ansatt. Det var kort vei til utgangen.

Konklusjon:

  • En din butikk med bra størrelse, godt vareutvalg og hyggelig betjening.

  • God plass til parkering.

  • Noen hull i utstillingene, men mange ansatte jobbet med dette.

Powered by Labrador CMS