Butikktesten

Åpen: Fasaden fremstår som iøynefallende, åpen, oversiktlig og med god og tydelig merking av Spars profil.

Service i toppklasse

Spar Hasle får blant annet toppscore på personell. Butikktesterne møtte på svært serviceinnstilte og blide medarbeidere rundt om i hele butikken, og opplevde jevnt over et høyt servicenivå.

Publisert Sist oppdatert

  • Besøkt: Tirsdag 27. oktober kl. 13:45
  • Fasade/inngang/kasse: 4 av 5
  • Sortiment/varepresentasjon og butikken som medium: 4,5 av 5
  • Hygiene: 5 av 5
  • Personell: 5 av 5
  • Totalt: 18,5 poeng

Spar Hasle ligger på det lokale kjøpesenteret Vinslottet, i Vinmonopolets gamle lokaler, sentralt på Hasle. I nye, flotte omgivelser finner du en rekke butikker, leiligheter og bedrifter. Det er gratis parkering for senteret sine kunder i to timer.

Fasade/inngang

Fasaden fremstår som iøynefallende, åpen, oversiktlig og med svært god og tydelig merking av Spars profil, konsepter og åpningstider. Det er satt opp pop-ups og kampanjebukker på utsiden, og vi møtes av et fint torg med blomster på høyre kant, en flott frukt- og grøntavdeling, samt eksponeringer med mineralvann, bær og tilhørende produkter i en kjøler på venstre kant. Flott førsteinntrykk på handlerunden. Så er det bare å fortsette videre innover den flotte frukt- og grøntavdelingen.

Sortiment/varepresentasjon

Butikken har en god størrelse med god plass mellom reolene. Den oppleves svært ren, ryddig og oversiktlig – med tydelig kategorimerking. Det er veldig god belysning både i tak, kjølere og i kjøleskap. Vi opplever ingen varer på gulv som ikke hører hjemme, og alt av varepåfylling håndteres på en god måte og er ikke sjenerende for oss som kunder.

Det er et godt og bredt varesortiment, blant annet med en egen deli-disk med varmmat. Ved deli-disken finner vi også gratis kaffe til Spars kunder. En fin detalj. Varene i butikken er pent og ryddig plassert i hyller og frittstående eksponeringer, med et godt varetrykk og god prismerking. Vi finner få hull.

Butikken som medium

Vi møtes av fargerike torg og hyller som bugner av flotte varer i frukt- og grøntavdelingen. Denne avdelingen er innbydende, ryddig og skaper en fin atmosfære med de fargerike eksponeringene av velfylte og pent eksponerte varer. Vareutvalget er svært bredt og her finner du alt du trenger av eksotiske varer. Vi gir også et pluss for eksponeringen med gresskar og prepakken med Halloween-godteri som har fått en tydelig plass i avdelingen for sesongen. Alle priser er med.

De ansatte i butikken er flinke til å utnytte tomme vegger, søyler og områder som ellers ville fremstått som tomme og lite inspirerende. Eksempler på dette er prepakker fra Apetina, Kavli, Rudolf & Nissens fra Oskar Sylte, Alpro Mandeldrikk og en rekke andre. Alle eksponeringene har tilhørende priser, med unntak av Kavli.

Over kjøleren med kjøtt finner vi flotte sameksponeringer plassert i dekorative trekasser. Marinader, spekeskinker, andeconfit, BBQ-sauser osv. Slike sameksponeringer roser vi, da det gir inspirasjon for kundene, samt gjør handleturen enklere.

Vi møtes av store, ryddige og velfylte torg med mineralvann. Her finner du ulike typer julebrus, Jarritos og Cocio. Det er lett å plukke med seg varer fra velfylte torg som dette. Videre gikk man inn i en særdeles velfylt, ryddig og innbydende mineralvannsavdeling. Den gode belysningen fremhever varene på en delikat og god måte. Alle priser var på plass.

De ansatte har hengt opp kampanjeplakater i forkant av de aktuelle produktene som er på tilbud. Dette gjør det lett å minne kunden på de gode tilbudene underveis i handlerunden, og ikke minst finne de aktuelle produktene.

Endeeksponeringene i butikken er fine og gjennomførte. Vi opplever alle som ryddige, middels store og forseggjorte. Noen verdt å nevne er de to flotte taco-eksponeringene fra Santa Maria og Old El Paso. Alle varene er pent stablet, det er et godt varetrykk og tydelige priser.

Hygiene

Butikken oppleves som svært ren. Kurver står pent stablet og gir et ryddig førsteinntrykk ved inngangspartiet. Det er flere medarbeidere som fyller på varer når vi er på besøk, men dette er ikke sjenerende. Jevnt over en flott, ryddig, ren og fin butikk.

Personell

Vi møtte på svært serviceinnstilte og blide medarbeidere rundt om i hele butikken, og mange av dem fylte på varer. Vi blir sett gjennom hele runden, og opplever jevnt over et høyt servicenivå. I kassen ble vi raskt ekspedert av en hyggelig mann. Alle bar korrekt uniform.

Kasse/utgangsparti

Kassaområdet oppleves som flott, både betjente og selvbetjente kasser. Det er svært mange fine impulseksponeringer i forkant av kassaområdet.

  • Spar Hasle er en svært flott, ryddig og ren butikk, der du finner alt det du trenger til en hyggelig og inspirerende ukeshandel og helgehandel. Her finner du det du trenger til både hverdag og fest, i inspirerende omgivelser.
  • Butikken har en god atmosfære, og svært hyggelige medarbeidere, som gjør handleturen komplett.
  • Vi opplever at butikken har gjort mye ut av plassen de har, og fått opp fine eksponeringer både på gulv, endereoler, samt på ekstraplasser rundt om i butikken.
Powered by Labrador CMS