Butikktesten

Flott: Kiwi Ullevål er en flott, ryddig og ren butikk.

Skaper en fin atmosfære

Kiwi Ullevål er en flott, ryddig og ren butikk, der du finner alt det du trenger til en hyggelig og inspirerende ukeshandel. Det ga butikken totalt 17 poeng.

Publisert Sist oppdatert

Kiwi Ullevål:
  • Besøkt: Onsdag 6. september kl. 13:00
  • Fasade/inngang/kasse: 5 av 5
  • Sortiment/varepresentasjon og
  • butikken som medium: 4 av 5
  • Hygiene: 4 av 5
  • Personell: 4 av 5

Kiwi Ullevål ligger i forbindelse med Ullevål sykehus. Beliggenheten gjør at det er mange av kundene som jobber eller er besøkende på sykehuset. Det er flere betalte parkeringsplasser i området rundt, men ved registrering inne i butikken har man 30 minutter gratis parkering. Det er også en rekke leiligheter i nærliggende område.

Fasade/inngang

Fasaden fremstår som iøynefallende, oversiktlig og med svært god og tydelig merking av Kiwis profil, konsepter og åpningstider. Det er satt opp kampanjeplakater og Kiwis ulike konsepter på plakater på fasaden, bukker og beach flags. På torg og stativer finner vi en rekke ulike blomster, planter og lyng. Veldig innbydende og flott, med tilhørende priser.

Innenfor dørene finner vi et lite mellomrom med pent stablede kurver, en Antibac-stasjon, informasjon om gratis parkering for kundene, samt et flott grilltorg med engangsgrill, grillkull og så videre. Videre innover i butikklokalet ser vi enda flere blomster eksponert, i tillegg til et stativ med ulike aviser. Flott førsteinntrykk på handlerunden.

Sortiment/varepresentasjon

Butikkens har middels størrelse for en Kiwi-butikk. Vi opplever at det enkelte steder kan være noe trangt mellom reolene. Det er dog lett å få en god oversikt. Det er rent, ryddig og godt belyst, både i tak, kjølere og kjøleskap.

Vi opplever ingen varer på gulv som ikke hører hjemme. Det er et svært godt og bredt varesortiment, blant annet med en egen deli-disk med varmmat. Varene i butikken er pent og ryddig plassert i hyller og frittstående eksponeringer, med et godt varetrykk og god prismerking. Vi finner ingen hull.

Butikken som medium

Vi møtes av fargerike torg og hyller som bugner av flotte varer i frukt- og grøntavdelingen. Denne avdelingen er innbydende, ryddig og skaper en fin atmosfære med de fargerike eksponeringene av velfylte og pent eksponerte varer. I avdelingen finner vi også en rekke kjøleskap med mineralvann, samt et kjøleskap med mat på farten-varer. Dette er lurt å ha i starten av handlerunden, og vi mener det treffer kundegruppen perfekt.

De ansatte i butikken er flinke til å utnytte tomme vegger, søyler og områder som ellers hadde fremstått som tomme og lite inspirerende. Eksempler på dette er søylen som har fått Toro vafler eksponert på en side, Tine Iste på den andre, og Pierre Robert på den tredje. På søylen ved siden av finner vi ekstra handlekurver for de som eventuelt har glemt å plukke med seg det. Alle eksponeringene har tilhørende priser.

Over kjøleren med kjøttdeig, fisk, kjøtt og kylling finner vi flotte sameksponeringer med tacotilbehør og grilltilbehør. Slike roser vi, da det gir inspirasjon for kundene, samt gjør handleturen deres lettere.

Endeeksponeringene i butikken er nokså fine og gjennomførte. Vi opplever de fleste som ryddige, middels store og forseggjorte. Noen verdt å nevne er Wasa Sport+ og Rugsprø, samt enden med Unik Soft toalettpapir som var plassert bak mat på farten-kjøleren. Dette er god utnyttelse av tomme flater.

Vi liker godt den flotte pop-upen med Bakerens Utvalgte som gir smaksgaranti, ved siden av en eksponering med ulike brødsorter. Dette gir et kvalitetsstempel, og er med på å fremheve bredden i et godt utvalg av gode varer.

Hygiene

Butikken oppleves som ren med god belysning. Kurver står pent stablet og gir et ryddig førsteinntrykk ved inngangspartiet. Det er flere medarbeidere som fyller på varer når vi er på besøk, men dette er ikke sjenerende som kunde. Jevnt over en ren og fin butikk.

Personell

Vi møtte på serviceinnstilte og blide medarbeidere rundt om i hele butikken, og mange av dem fylte på varer. I kassen ble vi raskt ekspedert av en hyggelig mann. Alle bar korrekt uniform.

Kasse/utgangsparti

Kassaområdet oppleves som svært flott, med både betjente og selvbetjente kasser. Dette tror vi passer utmerket for kundegruppen. Det er mange fine impulseksponeringer i forkant av kassaområdet, med mineralvann, tyggis og pastiller og ikke minst en rekke sunne og gode alternativer av energidrikk, smoothier, proteindrikker og snacksgrønnsaker.

  • Kiwi Ullevål er en flott, ryddig og ren butikk, der du finner alt du trenger til en hyggelig og inspirerende ukeshandel – uansett om du er der for å handle lunsj, mat på farten-produkter eller middag.
  • Vi opplever at butikken har gjort mye ut av plassen de har, og fått opp fine eksponeringer både på gulv, endereoler, samt på ekstraplasser rundt om i butikken.
Powered by Labrador CMS