Butikktesten

Godt merket: Fasaden er ryddig og fin, og har tydelig merking flere steder.

Ekstra god stemning med ettårsfeiring

Rema 1000 Vøyenenga fikk totalt 18 poeng av butikktesterne. De syntes butikken var fin, oversiktlig og ryddig.

Publisert Sist oppdatert

Rema 1000 Vøyenenga:
  • Besøkt: Fredag 3. desember kl 12.30
  • Fasade/inngang/kasse: 4 av 5
  • Sortiment/varepresentasjon og butikken som medium: 4 av 5
  • Hygiene: 5 av 5
  • Personell: 5 av 5
  • Totalt: 18 poeng

Rema 1000 ligger på Vøyenenga i Bærum. Dette er et område i stor vekst med blant annet mange nye leilighetskomplekser tett på. Det ligger en Meny som nærmeste nabo, og en Kiwi 100 meter unna, så konkurransen er tøff. Butikken feirer ettårsdag den dagen vi tar en tur innom, så det blir spennende å se hvordan de har holdt standarden.

Fasade/inngang

Fasaden er ryddig og fin. Butikken har en relativt lang fasade, og har tydelig merking flere steder. Inngangen ligger på et hjørne, som gjør at man kan komme inn fra to sider, og butikken er også synlig fra begge sidene. Det er plakater i rammer og bukker, og alle er oppdaterte med riktige tilbud. I tillegg er det hengt opp ballonger i anledning ettårsdagen.

Inngangen består av en mellomgang før man kommer inn i selve butikklokalet, hvor det blant annet er stablet ved og engangsgriller. Første avdeling er frukt og grønt, men i forkant av frukt- og grøntavdelingen står en kjøl, som i dette tilfellet var fylt med blant annet røkt svinekam på tilbud. Vi antar at dette er en kampanjekjøl, som man bytter innhold på jevnlig. Å ha et slikt kampanjetorg tidlig i butikk gjør at kunden stopper opp tidlig i handlerunden og starter å handle, i stedet for å komme langt inn i butikken før første handel oppstår. Litt ballonger på torget i anledning feiringen ga også litt ekstra piff.

Sortiment/varepresentasjon

Butikken har en bra størrelse og et godt vareutvalg. Varetrykket er meget bra over det hele. Vi finner svært få hull i eksponeringene. Det jobbes med varepåfylling enkelte steder, som gjør at det står noen produkter og tomemballasje rundt i butikken, men ikke mer enn at butikken fremstår oversiktlig og ryddig.

Ettersom vi er i starten av desember har det også kommet inn en mengde med julevarer som krever sin plass. Vi synes butikken har løst dette greit, uten at det har gått på bekostning av plass og fremkommelighet. Ender og ledige plasser er benyttet, i tillegg til plass i kjølere og frysere.

Alle varene er godt merket og priset.

Butikken som medium

Rema 1000 har sitt eget julemateriell, og dette er benyttet helhetlig i hele butikken. Alt fra skjørt rundt pallebinger og gulveksponeringer, til endeskilt på alle reolene. Store og tydelige plakater over kjøl og frys synes vi også fungerer meget bra, og gir en fin stemning i butikken.

Førjulskuttet er tydelig markert, og kommer frem på materiell, endereoler og prisplakater.

En av endene på frysavdelingen er satt av til plukk og miks på fryste skalldyr. Dette er tydelig markert over aktuelle kjølere, og i tillegg er det hengt opp diverse A4-plakater med tips til oppskrifter. Ryddig og bra.

I anledning ettårsfeiringen, har de ansatte rigget til med lykkehjul og kakeservering. Det er Remas egne ansatte som serverer og snakker med kundene. Alt i alt gir dette meget god stemning, og en hyggelig opplevelse for kundene.

Hygiene

Butikken oppleves meget ryddig og ren. Litt papp her og der i forbindelse med varepåfylling, men ikke noe rot eller uorden.

Det er god belysning i hele butikken, slik at varene kommer godt frem. Alle flater er godt rengjort, inkludert panteområdet og glassflater.

Personell

Det var mange ansatte på plass i butikken, og alle bar korrekt uniform.

Selv om alle måtte benytte munnbind, kunne man se de smilte og hadde en vennlig tone med kundene. Vi fikk god hjelp da vi trengte å finne et produkt, og ble vist veien til produktet.

Kasse/utgangsparti

Kasseområdet bestod av flere kasser, hvor to av dem var bemannet. Det ble litt kø, men vi ble allikevel raskt ekspedert.

Personen i kassen var like vennlig og blid som de andre i butikken, og vi fikk en hyggelig avslutning på handlerunden.

Konklusjon:
  • En fin, oversiktlig og ryddig butikk.
  • Mange hyggelige ansatte som var hjelpsomme og blide. Ekstra god stemning med ettårsfeiring.
  • Enkelt med gratis parkering rett utenfor, og god plass mellom reolene.
Powered by Labrador CMS