Butikktesten

Godt førsteinntrykk: Det første som møter butikktesterne på Meny Røa er flotte eksponeringer i frukt- og grøntavdelingen.

– Gøy å være kunde på Meny Røa

Meny Røa byr på mye inspirasjon og matglede i flotte lokaler. Butikktesterne synes det var gøy å være kunde i denne butikken.

Publisert Sist oppdatert

Meny Røa:
  • Besøkt: Onsdag 7. mars kl 11:30
  • Fasade/inngang/kasse 4,5 av 5
  • Sortiment/varepresentasjon og butikken som medium 5 av 5
  • Hygiene 4,5 av 5
  • Personell 5 av 5
  • Totalt: 19 poeng

Meny Røa ligger på Røa senter like utenfor Oslo sentrum. På senteret finner du en rekke ulike butikker, kafeer og restauranter, med et tilhørende parkeringshus. I området rundt er også en rekke boliger og leiligheter.

Fasade/inngang

Butikken ligger i hovedetasjen på Røa senter. Det er satt frem tydelig kommunikasjon, blant annet på skjermer, og vi opplever at kjedens profil og åpningstider samt tilbud kommer tydelig frem.

Det første som møter oss er flotte eksponeringer i frukt- og grøntavdelingen, som oppleves forseggjorte og innbydende.

Sortiment/varepresentasjon

Butikken har en god størrelse med god plass, noe som gjør det lett å orientere seg og bevege seg rundt. Det er et svært bredt vareutvalg gjennom hele butikken, med en stor frukt- og grøntavdeling, og en innbydende ferskvareavdeling med det aller meste av ferskt kjøtt, fisk, varmmat og ulike typer ost og en helt egen sushibar.

Det er jevnt over få hull. Vi sitter igjen med et inntrykk av et flott og bredt vareutvalg, fine mersalgsløsninger, og ikke minst veldig god og tydelig prismerking hele veien.

Butikken som medium

Gjennom hele butikken går Menys kampanjer igjen, og de har tatt ut både egne kampanjer, tilbud og leverandørkampanjer på kreative måter.

De ansatte på Meny-butikken er flinke til å gjennomføre endeeksponeringer, som alle oppleves som svært ryddige og med et godt varetrykk, tydelige prisplakater og god kommunikasjon som fremstår tiltalende. Verdt å nevne er endereolen i tre med en rekke ulike godteri, potetgull og San Pellegrino, Beef Jerky, nøtter og ølpølser. Denne var svært pen og forseggjort med tydelige priser. Produktene passer veldig godt inn i øl- og mineralvannavdelingen

Frukt- og grøntavdelingen er det første som møter oss på handlerunden, og den har alt du kan tenke deg av frukt og grønt presentert på en tiltalende og innbydende måte. Varene står fint frem på velfylte og ryddige torg. Trehyllen med urter bugner, og vi finner blant annet flytende urter i tillegg i avdelingen, samt en juicemaskin der man kan lage ferskpresset juice. På enden av et torg er det satt frem en rekke ulike eplemoster som er med på å gi det lille ekstra til avdelingen.

Det iøynefallende og forseggjorte grilltorget som er tatt ut i butikken har tydelige priser. Her finner du alt du trenger til grillmåltidet, med engangsgriller, ketchup, hamburgerdressing, grillolje og alt av marinader og tilbehør.

Gjennom hele butikken finner vi matskatter fra Norge som alle er tatt ut på gjennomførte og kreative måter. Endereoler og tydelig kommunikasjon møter oss hele veien gjennom handlerunden.

Vi finner flotte mersalgsløsninger rundt om i butikken. Spesielt diskene med kjøtt, fisk, farse og pølser skiller seg ut. Over diskene er det satt frem sauser med mer, og ved pølsene er det satt frem lomper og pølsebrød. Ostedisken skiller seg også positivt ut, og bugner av ulike oster og dekorative mersalgsprodukter. Ved rekene finner vi sitron, majones og dill. I forkant av ferskvaredisken er det plassert en rekke ulike kurver på gulv med sitron, mango, løk og Ringi eplejuice på glassflasker. Veldig flott og det er med på å gi en fin og varm atmosfære til avdelingen

De ansatte er flinke til å benytte seg av tomme vegger og søyler. Dette legger vi spesielt merke til ved søylen der frittstående leverandøreksponeringer som kokosboller fra Delicatio, Gifflar og Cocio har tydelig prismerking.

Butikken har en stor «Bakeriet»-avdeling med alt du kan tenke deg av kaker, gjærbakst og fristelser. Hele avdelingen oser av bakeri og oppleves innbydende, med en god atmosfære. Her er det tydelig satt frem torg og stativer som bugner av varer.

Hygiene

Butikken oppleves som lys og ren, både på gulv, kjølere og kjøledører. Det er fint både foran og bak diskene i ferskvareavdelingene. Handlekurver og vogner står ryddig, og vi finner få varer som ikke hører hjemme på gulv i butikken.

Personell

Det er mange medarbeidere på gulv, samt i ferskvareavdelingen. Veldig mange fyller på varer, uten at dette oppleves sjenerende. I tillegg er det mange bak ferskvaredisken, og vi opplever at de tar unna kundestrømmen effektivt og på en god måte.

Man merker den gode atmosfæren og det gode humøret mellom de som jobber her. Det smitter over på oss som kunder. Vi opplever å bli sett og hilst på flere ganger gjennom handlerunden, som avsluttes av en veldig hyggelig mann i kassen som ønsker oss en fin dag videre.

Kasse/utgangsparti

Kassaområdet er todelt og oppleves åpent, fint og ryddig. Det er både betjente kasser og selvbetjeningskasser, og vi ser at det er kapasitet til å betjene en hel del besøkende her.

Det bugner av impulsprodukter, og området oppleves som forseggjort og en flott avslutning på handleturen. Vi slipper å stå lenge og vente før det er vår tur i den betjente kassen.

Konklusjon:
  • Meny Røa byr på mye inspirasjon og matglede i flotte lokaler.
  • Med et bredt vareutvalg har man alt man kan tenke seg til både hverdag og fest, eksponert på kreative og fine måter.
  • De ansatte er veldig flinke til å sameksponere varer på spennende måter, og det er rett og slett gøy å være kunde å la seg inspirere til å prøve noe nytt.
  • Med en god atmosfære i hele butikken, både gjennom eksponeringer, men også de som jobber her, kan vi ikke annet enn å anbefale en tur til Meny på Røa.
Powered by Labrador CMS