Butikktesten

Tydelig: Det er god og tydelig merking av kjedens profil.

Et flott helhetsinntrykk

Butikktesterne sitter igjen med en hyggelig handleopplevelse etter besøket på Joker Holtet.

Publisert Sist oppdatert

Joker Holtet:
  • Besøkt: 20. februar kl 21:00
  • Fasade/inngang/kasse: 4 av 5
  • Sortiment/varepresentasjon og butikken som medium: 4 av 5
  • Hygiene: 4,5 av 5
  • Personell: 5 av 5
  • Poeng: 17,5

Joker Holtet ligger i et boligområde på Bekkelaget i bydel Nordstrand. Lokasjonen gjør at dette er en nærbutikk i et område med hus og leiligheter i umiddelbar nærhet. Det er gratis parkering for Jokers kunder. I tillegg er trikkestoppet kun noen meter unna. Butikken er søndagsåpen.

Fasade/inngang

Det er god og tydelig merking av kjedens profil – og ikke minst åpningstidene på skilt på fasaden fra alle hold, noe som gjør det enkelt å orientere seg fra veien. Det som gjør førsteinntrykket ekstra unikt, er at det er satt frem en rekke lykter fra utsiden, som oppleves iøynefallende og gir en fin start på handleturen. Det er i tillegg satt frem en bukk med informasjon rundt bærekraft og matsvinn.

Inngangspartiet oppleves svært innbydende og dekorativt, med en rekke blomster og planter, vedkubber, grill, gravlys og aviser – alt pent stablet på dekorative kasser i tre. Veldig flott og gjennomført. Handlekurver står ryddig plassert ved inngangen.

Sortiment/varepresentasjon

Butikken har et noe mindre lokale, men for å være en Joker-butikk er dette nokså vanlig, og vi opplever at kvadratmeterne et godt utnyttet. Vi finner jevnt over et basisutvalg, og varetrykket er godt hele veien. Her finner du varene du trenger til hverdagshandelen.

Vi opplever hele veien at butikken er nokså gode til å prise alle varer, men finner allikevel mangler enkelte steder, og da på ekstraeksponeringer på gulv. Butikken oppleves videre som ryddig, og det er lett å orientere seg med kategoriskiltene som er plassert i høyden og over reolene.

Butikken som medium

Gjennom hele butikken går Jokers kampanjer og konsepter igjen, og de har tatt ut både egne kampanjer, tilbud, samt leverandøraktiviteter på kreative måter.

Det første som møter oss er avdelingen med frukt og grønt, samt brød og bakervarer. Her finner du et utvalg av basisprodukter. I en kasse foran kjøleren med grønnsaker er det satt frem klementiner. Disse manglet dog pris. I kjøleren med egg er det sameksponert urter, blant annet persille, noe vi opplever som fint, da dette er varer med god tilhørighet til hverandre. Vi finner også et stativ med Aunt Mabels med ulike muffinsvarianter i forbindelse med avdelingen, der alle varer er priset.

De ansatte har lagt godt til rette for «mat på farten»-kunder, og dermed finner man en rekke ulike ferdigmatretter som smoothier, mineralvann, iskaffe, salater, bagetter, box-produkter og andre lettvinte og sunne produkter.

De ansatte er svært flinke til å utnytte tomme vegger og ender der man ikke kan eksponere for mange varer grunnet plass. Her er det hengt opp ulike plakater og varer på kroker, for eksempel oliven.

Butikken har fine ender der det er plass. Vi la spesielt merke til eksponeringen med Tex Mex-varer, samt enden med fri for-produkter. Begge var ryddige, velfylte og var gjennomførte uten å ta for mye plass. Vi ønsker også å trekke frem enden som er plassert i tilknytning til frukt- og grøntavdelingen – her med en rekke tilbehørsprodukter til salat som krutonger, nøtter og tørket frukt. Alle priser var på plass på alle de nevnte endene.

Varepresentasjonen oppleves som svært ryddig i alle eksponeringer og reoler – og gir oss et flott helhetsinntrykk.

Hygiene

Butikken fremstår som ren og ryddig. Vi finner ingen varer på gulv og opplever alle flater som ryddige og godt rengjort. Butikken er godt belyst. Vi sitter igjen med et godt helhetsinntrykk.

Personell

Det er én medarbeider i butikken som umiddelbart er imøtekommende og hilser på oss både på vei inn i butikken og da vi var ferdig med handlerunden. Her blir man sett, noe som gir et godt helhetsinntrykk.

Kasse/utgangsparti

Kassaområdet består av to kasser, der en er bemannet når vi er innom. Vi opplever området som ryddig og fint med eksponeringer på gulv med impulsvarer. Her finner man mat på farten-produkter, sjokolade, nøtter, lefser og diverse drikkevarer. Når vi er innom, er det ikke lang ventetid i kassen.

Konklusjon:
  • Joker Holtet er en butikk det er hyggelig å handle i. Her finner du et bra vareutvalg av basisvarer, og vi opplever at vi møtes av et godt og ryddig varetrykk.
  • Vi møtes med god service og følelsen av å bli sett – noe som absolutt er viktig i en nærbutikk som dette. Vi sitter vi igjen med en hyggelig handleopplevelse.
Powered by Labrador CMS