Grill

Grilling av pølser på bål har blitt en tradisjon for mange i påsken. Men utgjør grillet mat en stor risiko for helsa?

Nå kommer ny rapport om helserisiko ved grillet mat

Uka før påske, da mange i Norge starter grillsesongen, serverer Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) en ny vurdering av helserisiko ved å spise grillmat.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagligvarehandelen - nye saker på nett hver dag og 35 papiraviser i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagligvarehandelen
Nett og papir
1 mnd

1,- 340,-

KJØP

Dagligvarehandelen
Nett og papir
12 mnd

4110,-

KJØP

Dagligvarehandelen
Nett
1 mnd

1,- 240,-

KJØP

Dagligvarehandelen
Nett
12 mnd

2850,-

KJØP

Powered by Labrador CMS