Annonse

KBS

Salg av bensin og diesel falt i september

Det ble solgt 698 millioner liter petroleumsprodukter i september i år. Det er en nedgang på 0,9 prosent sammenlignet med september i fjor.

McDonalds-topp i Norge går av etter kritikk om arbeidsforhold

Børre Kleivan, øverste leder i McDonalds Norge, går avetter kritikk for brudd på arbeidsmiljøloven på McDonalds-restauranter i Bergen.

Bil kjørte i Bolleland-veggen – toaletter ble ødelagt

En elbil kjørte torsdag ettermiddag inn i Shell-stasjonen på Espa i Innlandet, også kjent som Bolleland. Fem toaletter er ødelagt, men ingen personer ble skadd.

Teknologiselskapet Monta vil løse lademangelen i Norge

Det danske oppstartselskapet har utviklet teknologi som knytter ladevillige privatpersoner, bedrifter og montører sammen. Når selskapet nå går inn i Norge, er det med en ambisjon om å løse ladeproblematikken.

– Kundene har tatt meget godt imot oss på Circle K Kongsbergporten

Forbifarende og lokalmiljøet har tatt meget godt imot Circle Ks nye flaggskip på Kongsbergporten. Stasjonen er utstillingsvindu for selskapets satsing på energisparing og grønn strøm, og er lagt merke til internasjonalt.

Fem skadd av takplate som falt ned på McDonalds-restaurant i Trondheim

Fem personer er skadd etter at en stor takplate falt ned på gjester på en McDonalds-restaurant på Tiller i Trondheim kommune, opplyser politiet.

Har samlet inn 33 millioner kroner – nå blir det rosa Circle K-stasjoner for tiende gang

I oktober aksjonerer landets Circle K-stasjoner for Rosa sløyfe for tiende år på rad. Hittil har kundene bidratt med mer enn 33 millioner kroner til brystkreftsaken.

ElbilforeningenHurtigladere må virke for å unngå ladekaos i høstferien

– Vi forutsetter at bensinpumpa virker – hvorfor skal det være noe annerledes for elbilister, spør generalsekretær Christina Bu i Norsk elbilforening.

Naf mener 209 av 356 kommuner bør slippe dyrere drivstoff

Folk i 209 utkantkommuner bør slippe økt CO2-avgift, mener Naf. Det gjelder til sammen 731.070 innbyggere.

Bensinprisen har økt med 15 prosent det siste året

Snittprisen på bensin var i august 17,15 kroner literen. Det er 15 prosent høyere enn for et år siden.

Reitan Convenience Norway kåret årets nyhet, årets produkt og beste Key Account Manager

Reitan Convenience Norway har kåret årets nyhet og årets produkt i Narvesen, 7-Eleven og YX 7-Eleven. I tillegg ble årets Key Account Manager (KAM) kåret.

NAFLadeplassene må bli som bensinstasjoner

I august valgte syv av ti nybilkjøpere elbil. Så langt i år har det rullet nær 300 nye elbiler ut på veiene hver eneste dag.

Åpnet Shells mest moderne energistasjon i Norge

På onsdag åpnet Shells mest moderne energistasjon i Norge, Shell Klett. –Denne energistasjonen er et svært viktig bidrag i Trondheims klimasatsning, sa Ordfører Rita Ottervik i Trondheim da hun stod for den offisielle åpningen av stasjonen.

Pay by plate på Circle KEnklere betaling

Circle K har det siste året testet ut en ny betalingsløsning på foreløpig ti stasjoner i Norge. Enkelt forklart: Kundene betaler med bilskiltet.

Solberg: Bensinen blir dyrere

Statsminister Erna Solberg sier Norge skal kutte utslippene sine gjennom å gå over til grønn person- og varetransport. Men bensin blir dyrere.

FN erklærer blyholdig bensin for utryddet

Det selges ikke lenger blyholdig bensin på det globale markedet, erklærer FN, som kaller det en stor milepæl i klimakampen.

Max lanserer ny burger

Målet med den nye burgeren Grand Deluxe Korean BBQ har vært å fremheve de friske, fyldige og litt krydrede smakene som har blitt stadig mer populær over hele verden.

Naf vil at reise- og næringslivet bygger flere elbilladere

Naf utfordrer hoteller og kjøpesentre til å bidra i overgangen til elektrisk transport. De ønsker at næringene bygger flere destinasjonsladere.

Narvesen og 7-Eleven investerer i dyrevelferd

Reitan Convenience Norway har besluttet å droppe «turbokylling» i alle sine kjeder: Narvesen, Northland, ​YX​/​7-Eleven og 7-Eleven. Dyrevernorganisasjonen Anima roser kjedene for å trosse krevende tider ved å investere stort i dyrevelferd.

Bensinprisen nærmer seg 20 kroner

Prisene på drivstoff har økt den siste tiden. Årsaken er at innkjøpsprisen på bensin og diesel har steget betydelig de siste månedene.

McDonald's innfører påbud om munnbind i USA

McDonald's vil kreve at kunder og ansatte i områder i USA med betydelig eller høy smittespredning bruker munnbind innendørs, selv om de er fullvaksinerte.

Aldri blitt solgt færre bensin- og dieselbiler

Juli ble en bunnotering for antall nye bensin- og dieselbiler på norske veier. Men elbilsalget går som varmt brød.

Utvider tilbudet:Circle K satser glutenfritt

I disse dager rulles ut en storsatsing på et glutenfri mat i Circle K. – Vi ønsker å gi alle et mest mulig likeverdig tilbud, sier kategoriansvarlig Trude Marchmann-Jensen.

ElbilLading bestemmer ferieruta

Rekkeviddeangst påvirker hvor elbileierne legger ferieturen, viser ny undersøkelse.

Bensinsalget økte i mai

I mai ble det solgt 323 millioner liter bilbensin og autodiesel. Det er en økning på 4,2 prosent sammenlignet med samme måned i fjor, viser nye tall fra SSB.

Har du meldt deg på NM i Sunn Fastfood?

Årets konkurranse er straks i gang og påmeldingsfristen er satt til 20. juni. Dermed er det fortsatt mulig å melde seg på i kampen om å servere Norges sunneste fastfood-rett.

Drivstoffkjede får milliongebyr

St1 Norge får 3 millioner kroner i gebyr fra Konkurransetilsynet for brudd på opplysningsplikten i forbindelse med overtakelse av en bensinstasjon i Trøndelag.

Vinnerretten i 2019 fra Zawai Briskeby: Poke Classic serveres med marinert rå laks, salat, mango agurk, syltet rødløk, vårløk, chilimajones, sesamfrø, wasabinøtter. Kunden velger selv ris, fullkornsris eller salat som base til retten.

Har du meldt deg på NM i Sunn Fastfood?

Årets konkurranse er straks i gang og påmeldingsfristen er satt til 20. juni, dermed er det fortsatt mulig å melde seg på i kampen om å servere Norges sunneste fastfood-rett. OFG har allerede fått inn påmeldinger og oppfordrer så mange som mulig til å hive seg på i årets konkurranse.

NielsenIQ-tallKatastrofeår for kioskene

Norske kiosker omsatte for 3,4 milliarder kroner i pandemiåret 2020, viser ferske tall fra NielsenIQ. Det er et fall i omsetningen på svimlende 23,4 prosent. For bensinstasjonene gikk det langt bedre.

Ny leder for Virke servicehandel

Magnus Birkelund tar over som ny leder for Virke servicehandel.

Circle K åpnet nytt flaggskip

Nybygde Circle K Kongsbergporten er første energistasjon med hurtigladerne foran og drivstoffpumpene bak. Stasjonen er utstillingsvindu for selskapets satsing på energisparing og grønn strøm.

Burger King lanserer gourmetburger

Onsdag lanserte Burger King Gourmet Grill. De nye burgerne er av premium ingredienser med nye smakskombinasjoner. Gourmet Grill-serien vil jevnlig oppdateres med nye smaker.

Circle KSkal finne neste generasjon med stasjonsledere

I 18 år har Circle K Norge sendt utvalgte stasjonsmedarbeidere gjennom sitt talentprogram. Til høsten går et nytt kull med stasjonstalenter i gang med den toårige lederutdanningen til Circle K. Søknadsfristen går ut 28. mai.

Kristenson ny toppleder i Reitan Convenience

Johannes Sangnes gir seg som øverste sjef i Reitan Convenience, og sender stafettpinnen videre til Mariette Kristenson.

SverigeLokker pensjonister med gratis kaffe

Reitan-eide Pressbyrån og 7-Eleven i Sverige inviterer pensjonister på gratis kaffe for å feire vaksineprogresjonen under slagordet «Fira ditt vaccin med gratis koffein».

Domino's trues med tvangsmulkt om de ikke lar kunder bestille pizza i blinde

Diskrimineringsnemnda reagerer på at appen til pizzakjeden Domino's ikke støtter en skjermleser for blinde. Nå truer nemnda med mulkt.

Høyeste bensinpris på over et år

Bensinprisen i mars lå i snitt på 15,59 kroner literen. Det er den høyeste snittprisen siden februar i fjor og den høyeste marsprisen noensinne.

Hver andre solgte nye bil i mars går kun på strøm

Salget av nye biler i mars lå hele 23,1 prosent over samme måned i fjor. Halvparten av alle nye biler som ble solgt, går kun på strøm.

Max-vegetarburger mer usunn enn vanlig burger

Burgerkjeden Max satser hardt på vegetarburger, men får stryk fra ernæringsforsker Helene Dahl ved Universitetet i Bergen i en ny test.

KrimKioskansatt måtte forsvare seg med pepperspray

En mann ble irettesatt for ikke å gå med munnbind i 7-Eleven på Ullern i Oslo. Det utløste et voldsomt raseri.

Circle K best på bærekraft i bransjen

For femte året på rad har den norske befolkningen kåret Circle K til den beste merkevaren på bærekraft og bransjevinner i den nasjonale undersøkelsen Sustainable Brand Index.

Uno-X lanserer svanemerket bilvask

Uno-X lanserer landsdekkende, selvbetjent og svanemerket bilvaskekonsept. Kjeden installerer nå fullskala rensing av alt vaskevann ved alle sine bilvaskehaller.

Senterpartiet nekter å godta dyrere bensin og diesel

Senterpartiet har bestemt seg for å si blankt nei til avgiftsendringer som øker pumpeprisen.

Elbil fortsatt sistevalg i distriktene

Elbiler er i flertall når det gjelder solgte nybiler i landet. Men i distriktene er situasjonen annerledes. Der er elbil fortsatt sistevalg.

Bensinstasjoner:Åtte av ti etablerer neppe ladetilbud

Bensinstasjonene nøler med å satse på hurtigladere, fordi det krever store ulønnsomme investeringer.

Shell varsler årlige milliardinvesteringer i grønn energi

Shell føyer seg inn i rekken av oljeselskaper som også vil satse på fornybar energi. Selskapet skal investere 6 milliarder dollar hvert år i grønn energi.

Just EatMatbestillinger for 250 millioner kroner

Antall takeaway-bestillinger på Just Eat økte med over 30 prosent i fjor. Takeaway-selskapet formidlet matbestillinger for 250 millioner kroner i Norge i løpet av 2020.

Nortura Proff og Esso Deli de Luca fortsetter samarbeidet

Ny avtale sikrer levering av pølser, hamburgere, pålegg, egg og hvitt kjøtt fra Gilde og Prior til Esso Deli de Luca i to nye år.

Svarte vaskehallerPolitiet kan ha brutt loven i arbeidet mot arbeidskrim

Politiet har sluttet å delta på tilsyn på arbeidsplasser etter at det har blitt stilt spørsmål ved lovligheten av politiets deltakelse.

Burger King lanserer nytt design

I januar lanserte Burger King et helt nytt design for merkevaren i alle sine restauranter i hele verden. Den nye profilen representerer Burger Kings nye fokus i tiden som kommer.

KåringDette er Årets kjøpmenn i Reitan Convenience

Øyvind Thorsell fra Oslo, Alexander Martinsen fra Fredrikstad og Helge Finholt fra Mosjøen er kåret til Årets kjøpmenn i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven og YX 7-Eleven.

Gjenåpner kiosker

Definisjonen av matbutikker inkluderer også kiosker, helsekost og andre som i hovedsak omsetter matvarer. De vil igjen kunne holde åpent i kommuner i Oslo-området.

Stengte kioskene klokken 12

Kiosker regnes ikke som forsyningskritiske på linje med matbutikker, og må derfor stenge dørene i Oslo. – 14 kiosker har fått beskjed om å stenge, sier Deli de Luca-sjef Tormod Lier.

Kiosk- og bensinstasjonsnæringen inn i Merkur?

Næringskomiteen på Stortinget vil utrede om Merkur-ordningen bør utvides til også å omfatte kiosk- og bensinstasjonsnæringen i distriktet.

Ølsalg på bensinstasjon fikk ikke flertall

Fremskrittspartiets forslag om å tillate ølsalg i kiosker og på bensinstasjoner ble stemt ned i Stortinget.

Nedgang i salg av drivstoff

I desember i fjor ble det solgt 293 millioner liter bilbensin og diesel i Norge. Det er en nedgang på 6 prosent sammenlignet med samme måned i året før, ifølge SSB.

Circle K-kunder har reddet 200.000 måltider fra å bli kastet

Circle K-kunder over hele landet har kjøpt 200.000 poser med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go.

Gull til Leiv Vidars Go'Veganpølse

Det er The International Taste Institute som har tildelt veganpølsen, som selges på 7-Eleven og Narvesen, gullstjerne.

Foodora tilrettelegger for Norges første digitale mathall

I mai 2020 lanserte gründerne bak To Ghost, Frøya Hetzel og Kristine Bakk, Norges første digitale mathall på Foodoras plattform.

Frp frykter kraftig økt bensinpris

Bilorganisasjoner beregner at regjeringens nye klimaplan kan presse pumpeprisen kraftig opp. Frp er bekymret.

Annonse
Annonse
Annonse